• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #669400  autor: kamil112.18
 21 paź 2013, 19:47
Nie wiem czy to wina telefonu czy sieci, ale nikt nie może się do mnie dodzwonić. Gdy ktoś do mnie dzwoni jest jeden sygnał a potem włącza się poczta głosowa, a ja mam na telefonie(sgs3) połączenie nieodebrane. Dodam, że ja mogę dzwonić, pisać i odbierać smsy bez problemu. W czym może tkwić problem?

#669404  autor: ciekawy
 21 paź 2013, 19:52
sprawdź czy jak włożysz kartę sim innej sieci to czy dzieje się tak samo, jak będzie ok z kartą sim innej sieci to może zadzwoń do BOK żeby ci zresetowali kartę sim,a jak to nie to,to może coś nie ta na lini nadajnik-telefon

#669405  autor: KC-KARLOS
 21 paź 2013, 19:53
kamil112.18,
> Sprawdź też, czy masz aktywną usługę Orange Poczta Głosowa, z możliwością przekierowania z Twoja skrzynką głosową już po 5 sekundach od usłyszenia sygnału.
> Wyłącz usługę korzystając z Twojego Menu *100*# lub na Orange On-line (za darmo) lub dzwoniąc pod *500 (50 gr za wybranie opcji 3).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟