• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 231 z 350
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 350

#669293  autor: VoytaS
 21 paź 2013, 12:05
Piiiiio pisze:Do mnie dzisiaj konsultant ma dzwonic po godzinie 14. Zobaczymy co z tym iphonem da się zrobić i z tą wcześniejszą umową. Mam nadzieje, że to że jestem 10 lat już u nich coś pomoże. Jak nie, to czas przenieśc się do play.
daj znac co wyszlo, bo rowniez czekam na dostawe tego telefonu i zakupie go tylko na przedstawionych wczesniej warunkach.

#669301  autor: Micho
 21 paź 2013, 13:16
Piiiiio pisze:Mam nadzieje, że to że jestem 10 lat już u nich coś pomoże.
jak to już bylo wiele razy tu powtarzane, staż nie ma dla nich znaczenia. Ewentualnie wysokość wpływów na ich konto :)

#669302  autor: i-ceum
 21 paź 2013, 13:40
Nowy termin dostawy iPhone 4s 8GB to 3. listopada.

#669319  autor: jechu87
 21 paź 2013, 14:56
Ja tak na iphona czekałem przeszło 2 tygodnie i się nie doczekałem :p

#669323  autor: Danio02
 21 paź 2013, 15:40
Czy posiadacie jakieś info odnośnie dostępności nowych telefonów Apple w dniu polskiej premiery? Nie rozumiem, dlaczego oficjalne ceny zostaną podane na samą premierę.

#669326  autor: kubajestdebest
 21 paź 2013, 15:50
ViNYL pisze:Co gorsza, konsultant nie chciał zejść z 24 miesięcy umowy bez telefonu więc na tą chwilę sobie odpuściłem.
Odbyłem dzisiaj pierwszą rozmowę z BOA. Zgodnie z tym co piszecie, pan poinformował mnie że takiego działu jak SUK nie ma, więc wysłuchałem co miał mi do zaproponowania.

Interesowała mnie oferta no limit bez telefonu. Pan powiedział że nie może dać mi umowy na mniej niż 24 m-ce, dlatego poprosiłem o przełączenie do działu gdzie mogę rozwiązać umowę.
Zostałem połączony z DZIAŁEM REZYGNACJI, więc może teraz trzeba od razu o to prosić.
Tam nie zostałem zaskoczony. Umowa na 15 m-cy i tyle.

Co do przedłużenia z telefonem, to mogę jedynie potwierdzić. Upust 10 pln na abo i 150 pln na telefon.

#669336  autor: margeo
 21 paź 2013, 16:36
Przed chwilą otrzymałem telefon z BOA w sprawie oferty na tel. służbowy...
Zaproponowali BASIC i jakiegoś Alcatela za 1zl. Nie ma żadnej szansy na upust na telefony, a SUK został zlikwidowany - tak powiedziała konsultantka. Żadnej dodatkowej oferty od standardowej, żadnego upustu na usługi... Biorąc pod uwagę, że numerów jest kilkanaście - podziękujemy im chyba...
Morał - lepiej już było...?

POZDRAWIAM!

#669344  autor: yuby
 21 paź 2013, 17:03
Wydaje mi się że zmienili nazwę działu z SUK na DZIAŁ REZYGNACJI; wnioskuję tak po wypowiedzi kolegi: kubajestdebest.
Moge też potwierdzić na własnym przykładzie że konsultanci z BOA zawsze twierdzili że nie ma czegoś takiego jak SUK a ja od kilku lat zawsze umowę przedłużałem właśnie przez SUK.

Tak czy inaczej T-mobile strzelił sobie w kolano bo Play i Orange+rabat 30% na abonament ma lepszą ofertę.

#669351  autor: ciekawy
 21 paź 2013, 17:33
macie jakieś oferty netu mobilnego na przedłużenie umowy np w opcji tylko sim,jakieś zniżki na abonament albo dodatkowe gb ?

#669374  autor: jarekb11
 21 paź 2013, 18:15
Danio02 pisze:Czy posiadacie jakieś info odnośnie dostępności nowych telefonów Apple w dniu polskiej premiery? Nie rozumiem, dlaczego oficjalne ceny zostaną podane na samą premierę.

http://technowinki.onet.pl/smartfony/ip ... bile/cr7kl

#669413  autor: dilmah
 21 paź 2013, 20:01
dziwne ze BOA twierdzi ze nie ma SUK. a ja dokladnie 4 dni temu rozmawialem z SUK ( albo DZIAL UTRZYMANIA KLIENTA - akurat cos mi przerwalo bo mam sluchawke w kiepskim stanie i nie doslyszalem dokladnie gdzie mnie babka przelacza), ale wyszlo to tak ze zadzownilem do BOA, babka przedstawila mi oferte, ja na nia naskoczylem ze jeszcze kilka dni temu mialem przedstawiona lepsza oferte. Babka cos tam dala jakies 100zl upusu na telefon, ale strasznie grymasilem i babka wkoncu powiedziala ze "wie pan co ? ja przelacze pana do .... klienta ( wlasnie wtedy mi przerwalo i nie uslyszalem ), ale takie cos na bank jest, wiec po prostu jak babka powie ze nie ma SUK to trzeba jej powiedziec "zwal jak zwal, dobrze pani wie o co mi chodzi" i moze wtedy przelacza. Zaznaczam ze ja nie chcialem rozmawiac z SUK, ale strasznie grymasilem i babka sama mnie przelaczyla. Z gosciem z SUK nic ciekawego nie wywegocjowalem ( z racji nowej oferty w tmobile) i powiedzialem ze sie zastanowie i niech zadzwoni jutro. Na nastepny dzien dzwoni, "czy zastanowil sie pan nad oferta?" pyta. Powiedzialem mu ze macie badziewie i uciekam do orange bo dostalem lepsza oferte bez zadnej laski. Słowa goscia " aha to dziekuje, w razie jak by pan zmienil zdanie to prosze dzwonic". nawet nic nie chcial negocjowac.

takie buty ....

#669418  autor: ciekawy
 21 paź 2013, 20:09
trudno się dziwić,po co mają tracić czas na rozmowę z kimś kto przechodzi do innej sieci skoro mogą zadzwonić do innego klienta

#669430  autor: jarekb11
 21 paź 2013, 20:39
Panowie ...jesteście troszke dziwni.

W temacie o Orange każdy narzekał
- że obsługa kiepska,
-że telefony brandowane,
-że jakość rozmów do bani
itd,itp
A teraz? jakoś to orange nagle zrobiło sie takie zajebiste??
Bo mają telefony czy abonament o kilka % tańsze???
wielu z was chce iphony kupić...nie rozumiem... stać was na słuchawke za 1-2 patyki i łasicie sie na pare złoty rabatu..... nagle wam przestaje przeszkadzać ta kiepska obsługa,reklamacje załatwiane tygodniami itd.

Wcale nie bronie T-M, sam uważam że z tymi cenami tel czy z nowymi taryfami troche przegięli
na szczęście ja dopiero za 1,5 roku bede przedłużał może do tego czasu coś sie zmieni

Z drugiej strony trzeba pamiętać że istnieje coś takiego jak inflacja (śr 2,5 % rocznie),ceny idą w góre za chwile orange podniesie ceny (nie twierdze że podniesie) i będziecie skakać z "kwiatka,na kwiatek"??

Po za tym słyszałem że w salonach mogą dać lepsze rabaty niż w BOA .... więc dlaczego jeden z drugim sie nie przejdzie załatwić osobiście sprawe przedłużenia ???
nie wierze aby żaden nie miał czasu aby sie do salonu wybrać raz na 2 lata???

#669435  autor: VoytaS
 21 paź 2013, 20:46
@jarekb11, takie prawo wolnego rynku ze czlowiek ma wybor i jak nie raz zostalo udowolnione nie warto byc wiernym bo nic sie z tego nie ma i czesto nowy klienci maja lepsze warunki od starych. Ja jestem tylko dlatego jeszcze w tmobile boobiecali iphone tanio, jesli sie wycofaja to kupie go zonie na allegro i do tego przeniose jej numer do nju mobile wyjdzie mi taniej niz na abonament ale nie chcialem wczesniej kombinowac dla paru groszy.

#669440  autor: Piiiiio
 21 paź 2013, 20:52
Miał bytć konsultant zajmujący się moją ofertą popołudniu, nie było go mam dzwonić jutro. Więc co z moją ofertą, będę wiedział jutro. Rano mówili że iphone będzie dzisiaj. Jak dzwoniłem o godzinie 17 to konsultant powiedział mi że jutro mają być iphone 4s.

#669455  autor: VoytaS
 21 paź 2013, 21:00
@Piiiiio, pare postow wczesniej ktos podal ze dostawa telefonow 3 listopada dopiero (w niedziele?)

#669457  autor: lord.nitos
 21 paź 2013, 21:03
Prawda jest taka, że jakiś operator jest zły najgorszy itp. bo u niego jesteśmy...

Stare dobre powiedzenie, dobrze tam gdzie nas nie ma i to ma coś wspólnego z Operatorami w Polsce :)

[center]
Jeżeli Ci pomogłem to możesz się odwdzięczyć klikając

Obrazek
[/center]

#669474  autor: Piiiiio
 21 paź 2013, 21:30
Tylko że ja mam informacje z godziny 17.00, a post z 14 jest. Może przez ten czas się coś zmieniło i będą jednak jutro.

#669500  autor: el_ryba
 21 paź 2013, 23:15
Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy w taryfie bez telefonu za 39.99 brutto pakiet 800 minut jest rownierz do wykorzystania na stacjonarne? Ze strony tm mozna wywnioskowac ze jest do wykorzystania a na forum sa sprzeczne informacje
Pozdrawiam

#669505  autor: arthooz
 21 paź 2013, 23:29
el_ryba pisze:Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy w taryfie bez telefonu za 39.99 brutto pakiet 800 minut jest rownierz do wykorzystania na stacjonarne? Ze strony tm mozna wywnioskowac ze jest do wykorzystania a na forum sa sprzeczne informacje
Pozdrawiam
Tak, jest również na stacjonarne. Dzisiaj dzwoniłem do BOA i tak mi właśnie Pan sprawę przedstawił.
  • Strona 231 z 350
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 350
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231