Mam prepaidową kartę Orange i potrzebuje odzyskać kod PUK. W Heyah i Play, wystarczy zalogować się przez Internet i tam zawarte są takie dane. W Orange albo nie ma, albo nie mogę znaleźć. Da się jakoś odzyskać PUK?
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Zgodnie z: http://www.orange.pl/kid,4001204754,id, ... ticle.html
Najlepiej i tak pójść do salonu firmowego, bo dostaniesz kod PUK na miejscu po rejestracji SIM na dowód osobisty. W salonach partnerskich musisz odczekać swoje, aż wniosek zostanie przetworzony przez BOK.
Najlepiej i tak pójść do salonu firmowego, bo dostaniesz kod PUK na miejscu po rejestracji SIM na dowód osobisty. W salonach partnerskich musisz odczekać swoje, aż wniosek zostanie przetworzony przez BOK.
Nie wiem jak w Orange ale w Play wystarczy zadzwonić na infolinię i poprosić o podanie kodu PUK
[center]
Jeżeli Ci pomogłem to możesz się odwdzięczyć klikając
[/center]

To dziwnę, w Play jest jeszcze coś takiego jak Weryfikacja użytkownika Anonimowego 

[center]
[/center]

W orange bez rejestracji karty sim nie przejdzie
kiedyś miałem podobną sytuacje

w każdym salonie Orange możesz zarejestrować kartę. W salonie firmowym na miejscu. W pozostałych salonach przez zgłoszenie do mniej więcej 48h. Ktoś Cię zbył najwidoczniej...bolek2004 pisze:Tak jak piszą przedmówcy nic się zrobić nie da, miałem podobną sytuację z tym że numer najpierw był w abonamencie, potem na kartę, ale i to nic nie dało bo trzeba od nowa rejestrować kartę, a do najbliższego salonu firmowego 50km:)