Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Nie.babeo pisze:Działa Wam sprawdzanie pakietu 6GB, komendą SALDO na 260?
Bledna komenda. Sprawdz poprawne komendy obslugi pakietow internetowych na www.orange.pl.
Zobaczymy. Orange postawiła się w idiotycznej sytuacji - nic nie wyjaśniają w tej sprawie. Wiedzą, że jeśli ci nie włączą tego pakietu możesz składać im reklamacje codziennie, a jeśli włączą i nie przedłuży istniejącego, też możesz złożyć uzasadnioną regulaminem reklamację.mjez1978 pisze:Reklamacja dotyczyła pakietu który nie został uruchomiony mimo pobrania 12 zł z konta.
Status zgłoszenia uruchomienia pakietu "w trakcie realizacji"
Mam taki sam problem. Pomimo braku widoczności pakiet 1GB na 30 dni działa (u mnie na koncie widnieje jako resztka pakietu wakacyjnego z którego nic nie schodzi). W każdym razie działa bo nie pobiera mi opłat z konta za korzystanie z neta. Może po tym jak minie ważność pakietu iwakacyjnego (jeszcze 13 dni) to zacznie wyświetlać się poprawnie?colombo pisze:Zobaczymy. Orange postawiła się w idiotycznej sytuacji - nic nie wyjaśniają w tej sprawie. Wiedzą, że jeśli ci nie włączą tego pakietu możesz składać im reklamacje codziennie, a jeśli włączą i nie przedłuży istniejącego, też możesz złożyć uzasadnioną regulaminem reklamację.mjez1978 pisze:Reklamacja dotyczyła pakietu który nie został uruchomiony mimo pobrania 12 zł z konta.
Status zgłoszenia uruchomienia pakietu "w trakcie realizacji"
Mogliby po prostu powiedzieć: przepraszamy nie wiemy skąd pojawił się ten dodatkowy pakiet na waszych kontach - może to atak hakerów z Mozambiku albo sił nieczystych, wezwaliśmy już egzorcystę.
Znaczy - kupiłeś nowy pakiet?Duskhorizon pisze:Mam taki sam problem. Pomimo braku widoczności pakiet 1GB na 30 dni działa (u mnie na koncie widnieje jako resztka pakietu wakacyjnego z którego nic nie schodzi).
I wyświetla te 2 stare takie same, z których nic nie ubywa?W każdym razie działa bo nie pobiera mi opłat z konta za korzystanie z neta. Może po tym jak minie ważność pakietu iwakacyjnego (jeszcze 13 dni) to zacznie wyświetlać się poprawnie?
Tak, ponieważ przestał działać mi wakacyjnyZnaczy - kupiłeś nowy pakiet?
Tak, wyświetla mi Wakacyjny i standartowy, oba mają jakiś z kosmosu pozostały limit 8mb i nic z nich nie ubywa. Oba mają date ważności pakietu wakacyjnegoI wyświetla te 2 stare takie same, z których nic nie ubywa?