Witajcie.
Chciałbym wam podpowiedzieć co z mojego punktu widzenia trzeba zrobić aby dostać jak najlepszą ofertę.
1. Dowiedzieć się z forum co w interesującym przedziale ceneowym abonamntu SUK może maksymalnie zaproponować.
2. Gdy już wiemy co maksymalnie możemy wyciągnąć należy zadzwonić do Boku i poprosić i połączenie z SUKiem. Pan z BOKu sie zapyta dlaczego chcemy rozmawiać z SUKiem. Należy odpowiedzieć ,że mieliśmy zadzwonić do SUku gdy się już zdecydujemy na konkretny model telefonu

3. Po połączeniu z SUKiem mówimy że w ostatniej rozmowie inny Pan lub Pani zaprponowała nam abonament obniżony o X złotych i zniżkę na telefon X złotych (Te informację uzyskujesz z punktu 1

). Następnie mówimy że po gruntownym przemyśleniu ostatecznie możemy się zgodzić na te warunki

i mówimy jaki model telefonu sobie życzymy
Oczwyiście możemy jeszcze bardziej przycwaniaczyć i ulepszyć ofertę z punktu 3 wynikająca z punktu 1 ale w tym momencie może się już zapalić czerwona lampka u konsultanta

Ja osobiście tego nie zrobiłem gdyż oferta i tak była bardzo atrakcyjna ale wy możecie

a jak coś pójdzie nie tak to zawsze możecie się rozłączyć i zadzwonić na następny dzień z ofertą z punktu 1
Pozdrawiam i życzę sukcesów w negocjacjach