• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #66632  autor: Marek
 10 kwie 2006, 20:56
podobno w 6-2 i cx nie ma minimalizowania podczas słuchania muzyki. ja rozumiem ze nawet cx75 nie ma tego . co prawda działa mi mp3 z słuchawek przy możliwosci nawet dzwonienia przez telefon, ale chciałbym z głównego głośnika mieć minimalizowanie . czy jest taka możliwość? ma ktoś moze do tego program.

w siemensach zestawem słuchawkowym na karty(wie ktoś moze czy wchodzą do niego karty 1gb lub większe?) jest korektor. wie ktoś moze czy 6-2 ma korektor?

słyszałem o marnej jakości plastików w sagemach a w cx ani śladu nie mam po 1,5 roku jego urzydkowania, nawet po zmyciu tuszu z długopisu nie mam śladu. podobno w sagemie po kilku dniach widać rysy.

mam pytanie do siemensowców czemu nie robią tego co ci z se ze k750 ma juz 6848 punktów w top telefonach?

#66637  autor: kamil1221
 10 kwie 2006, 21:08
Jezeli chodzi o korektor - sadze ze chodzi o dzwiek to takiego nie ma.
A co do jakosci plastikow - wiesz niektorzy tak pisza ze maja do **** jakosc bo to Sagem, a nie nokia.
Ja mam tego sagema od prawie 9 miesiecy i do tej pory mam kilka malutenkich rysek - ledwo widocznych na wyswietlaczu.
Jak co odsylam do fotek mojego tela (jest to test telefonu) Fotki + test
Jak co pytaj dalej :wink: ocen Sam !!
 #66723  autor: szczeka
 11 kwie 2006, 15:05
Marek pisze:
mam pytanie do siemensowców czemu nie robią tego co ci z se ze k750 ma juz 6848 punktów w top telefonach?
bo glosny nie sa wyznacznikiem tego, czy telefn jest dobry, czy nie ;-)
ja mam siemensa juz jakis czas i jeszcze na niego nie zaglosowalem, ale pewnie jak bedzie mi sie chcialo to dam mu '10' ;-)

co do jakosci plastiku w sagemach, to w myx5-2 kumpela ma caly porysowany tylny panel..to samo kumpel z myx7..korzystalem z myx6-2, ale dosc krotko i z tego, co zawazylem to jest z takiego samego tworzywa, co wczesniej wspomniane myx5-2 i myx7.
ale sadze, ze jak bedzie telefon szanowal, to wielu rysek nie bedzie.
Kamil1221 pisze: Ja mam tego sagema od prawie 9 miesiecy i do tej pory mam kilka malutenkich rysek - ledwo widocznych na wyswietlaczu.
ja bym z jedna ryska na wyswietlaczu nie wytrzymal..na panelu okey, ale nie na wyswietlaczu! :)[/quote]

#66807  autor: kamil1221
 11 kwie 2006, 20:23
Ale to nie sa rysy typu wglebienia !! - to bardziej jak jest wylaczone podswietlenie widac - to normalne - nic szczegolnego - wszystko widac.

#66809  autor: daniel
 11 kwie 2006, 20:36
Ostatnio mialem okazje potrzymac, a jesli go trzymalem, to i go przejrzalem... i powiem, ze Sagem jest 10x lepszy od Siemensa CX65... Lepiej sie prezentuje... a co do jakosci, to jezeli o telefon dbasz to i Ci sie nie porysuje...
A jesli nie dbasz to i nawet Nokie zaorasz...

Osobiscie, bym bral Sagema ;)
Wiele zeczy za nim przemawia!

Lights are blinding my eyes...