Witam mam taki problem ponieważ ostatnio kupiłem sobie sony ericson w150i i strasznie cicho na nim słychać muzykę z słuchawek
czego to może być wina ?? czy jest może jakiś programik który by to zmienił ??

Moderator: Moderatorzy
Niestety żaden programik ci nie pomoże bo kupiłeś Yendo czyli guano na platformie Sagema pod szyldem Sony Ericssona,już mix walkmen lepszy(też sagemowe guano) ale ma inny procek i poprawioną nieco platformę i też dotyk,z tym że na te sagemowe potworki nie ma i nigdy nie było nic ciekawego w alternatywnym oprogramowaniu(nawet problemy z instalacja zwykłej opery mini)nie mówiąc o możliwości użytkowania/instalowania patacha.Po prostu to oprogramowanie jest zwyczajnie mówiąc wybrakowane co do typowych platform SE.Najlepiej będzie opchnąć to coś póki używalne(tj.nie restartuje się i jako tako nie muli jak to w w zwyczaju) i kupić coś innego ,a już Zylo lepszy co prawda to slajder i to awaryjny, ale za to wszystko możesz zrobić jak chcesz(patachy) ale na słuchawkach gra porządnie i na głośniku też...Kurczak1996 pisze:Witam mam taki problem ponieważ ostatnio kupiłem sobie sony ericson w150i i strasznie cicho na nim słychać muzykę z słuchawekczego to może być wina ?? czy jest może jakiś programik który by to zmienił ??