Witam mam wielki problem z moim Nowym operatorem
Pewnego dnia postawnowilem zmienic operatora dlatego gdyz Play zaczal oferowac nolimity i podniosl ceny telefonow a wsumie mi taki abonament nie jest potrzebny, zobaczylem oferte Orange. Mysle Fajnie duzy pakiet minut,net i Tani telefon Przechodze!(chociaz Play ma tez korzystna oferte tylko ze droza ale z to dajac nolimity) Czytam od dawna forum patrze gruopon na 200 zł na zakupy sodexo >CHwila kalkulacji wartosc tel+bon / abonament
cena swietna! nie ma co sie zastnawiac nie potrzebuje tyle uslug prechodze do Orange
Zapomnialem o jednym obsluga kilenta ,Play 15sekund oczekiwanai, rabaty za zle wykonane uslugi,usluznosc
Orange 5 WRZESNIA wyslane zgloszenie o Bon
tydzien pozniej rozmowa z konsultantem: Panie wszystkie bony dochodza nie ma szans zeby nie doszedl.....,
Drugi tydzien oczekiwania: Telefon do sklepu internetowego orange, gdzie jakis chlopaczek
powiedzial mi zebym nauczyl sie pisac!! no mysalem ze wyjde z Siebie ! bo poprosilem szczeniaka zeby napisal mi reklamacje!! Gdzie w Play podyktowane 5 zdan nie bylo zadnym problemem!
rekalamacja na e-mail nie odpisuja nic........
3 tydz: 3 razy pod rzad 3 konsultantow przelaczalo mnie do dzialu bonow Gdzie po 4 minutach oczekiwanai mnie rozlaczalo!
za 4 razem udaje sie zlozyc reklamcje bo znalazla sie bardzo ogarnieta Pani
oczekuje juz 2 tyg +3 tyg reklamacji obiecnao mi 2 razy ze moja reklamaacja bedzie zalatwiana priorytetem !w 5 dni hehe... Pani ktora zajmuje sie moja sprawa wnioskuje ze nie moze dostac odpowiedzi od wlasnego dzialu BONOW, jest mila i kompetentna ale ma zwiazane rece.... Z grupona termin waznosci bonu to 31 pazdziernika! wystarczy ze orange cos wymysli zeby przedluzyc reklamacje i bon bedzie nie wazny.....wedlug regulaminu gruponu
Wszystko byloby ok gdyby nie zewnetrzna firma, zapewnianie o prorytowym zalatwieniu 2 razy,nie odpisywaniu na e-maile , chamskiej obsludze jedynie Pani ktora zlatwia moja sprawe trzyma fason i Pani ktora jako 4 dopiero przyjela moja reklamacje
Wiec w orange dowiedzialem sie ze nie umiem pisac, ze z 5 dni priorytetowej obslugi robi sie miesiac, ja jakbym nie placil miesiac faktury to by mnie windykacja po nocach wydzwaniala!!!!!!!
Dobra oferta ale pozostaje taki niesmak ze odechciewa sie dalszej wspolpracy.....
Numer zgloszenia : 12395001 Moze komus bedzie wkoncu WSTYD z orange i zajmie sie sprawa...
DO czytajacych Prosze sprawdzac wszystkie aspekty operatora ktorego wybieracie jak widac.... powtarzam Wszystkie

! milego dnia zycze uzytkownikom i nie takich klopotow jak ja..