• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.

#667567  autor: Jumperone
 13 paź 2013, 18:57
Również ciekaw jestem działania piąteczki na iOS 7. Najbardziej mnie ciekawi jak jest z płynnością i czasie działania na baterii gdyż myślę o jego kupnie :)

#667850  autor: aimfail
 14 paź 2013, 19:24
5tką bawiłem się jedynie w pracy więc czasu działania baterii wam nie porównam :)
Mając 5 i 5s obok siebie można zauważyć lepsze/szybsze działanie. Ten nowy procesor ,który zajmuję się położeniem telefonu i innymi duperelami na dłuższą metę daję jakiś lepszy wynik ogólnego performance'u.
Po raz pierwszy jak odpaliłem 5s w domu zacząłem ściągać parę aplikacji jednocześnie sms'ując i ściągając mój harmonogram uczelni i nie było ANI jednej ścinki - jak na wszystkie aktualne pozycje na rynku 5s bije wszystkie pozostałe telefonu na głowe

#667882  autor: wtd
 14 paź 2013, 21:29
aimfail pisze:Po raz pierwszy jak odpaliłem 5s w domu zacząłem ściągać parę aplikacji jednocześnie sms'ując i ściągając mój harmonogram uczelni i nie było ANI jednej ścinki
To akurat żadna poprawa w stosunku do 5tki nie jest :p

#671085  autor: Micron
 29 paź 2013, 05:09
Tak już było też w pierwszym iPhonie. Ogólnie działanie bez zawieszenia to standard w systemach Mac OS