• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #666193  autor: i_z_a_b
 06 paź 2013, 15:21
od 2 lat mam ww. Samsunga, jak do tej pory nie sprawiał mi większych problemów, ale od kilku dni przestał mi działać dotyk w ekranie. Sam ekran wyświetla wszystko prawidłowo, ale niestety zachowuje się tak, jakby stracił funkcję dotykową :(
Może ktoś wie, czy mogę w inny sposób (bez użycia dotykowego ekranu) odbierać połączenia (bo z tym mam jedynie problem)? I czy może jakoś mogę przywrócić ekranowi jego pierwotne funkcje?
Z góry dzięki za pomoc :)
 #666559  autor: DangerZone
 08 paź 2013, 14:49
Miałem taki sam problem... niestetty nie pamietam jak przywrócić pierwotne fukcje.
i_z_a_b pisze:od 2 lat mam ww. Samsunga, jak do tej pory nie sprawiał mi większych problemów, ale od kilku dni przestał mi działać dotyk w ekranie. Sam ekran wyświetla wszystko prawidłowo, ale niestety zachowuje się tak, jakby stracił funkcję dotykową :(
Może ktoś wie, czy mogę w inny sposób (bez użycia dotykowego ekranu) odbierać połączenia (bo z tym mam jedynie problem)? I czy może jakoś mogę przywrócić ekranowi jego pierwotne funkcje?
Z góry dzięki za pomoc :)

#666642  autor: i_z_a_b
 08 paź 2013, 20:52
kurcze... dodatkowo przestał mi działać przycisk menu i wstecz :(