Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Co to za modem? Ma fajny sterownik integrujący modem z Windowsem bez żadnych mobilepartnerów i innych ustrojstw.Flash999 pisze:Dzięki za odpowiedź.
Jeśli chodzi o kartę i abonament to zobaczcie to:
http://www.youtube.com/watch?v=gOg4IHEdiME
Film kolegi z forum.
Praktycznie każdy nowy modem to potrafi. Trzeba tylko mieć włączone połączenie szerokopasmowe. Nie wiem jak w Huawei, ale w modemach Sierry jest taka opcja w ustawieniach programu. Reset modemu i już. Nie potrzeba aplikacji.maker3 pisze: Co to za modem? Ma fajny sterownik integrujący modem z Windowsem bez żadnych mobilepartnerów i innych ustrojstw.
a nie chodzi Ci o RWK, i przy okazji wtedy rok ważności konta przesuwał się o te 30 dnicolombo pisze:divhashmorex, nie rozumiem twojej odpowiedzi. Ostatnio w taryfie Hot włączyłem pakiet nielimitowanych minut do Tmobile i ważność konta wydłużyła mi się o te 30 dni - bez doładowywania. Pytam, czy taki sam myk jest możliwy we Frii lub Heyah - nieważne jakim pakietem 30 dniowym. Tego nie znajdę w regulaminie - chodzi mi o praktykę.
A sprawdzał ktoś w innych taryfach?Markadiusz pisze:We Frii nie sumują się ważności doładowań, sprawdzałem z tydzień temu.
Z czym jak z czym, ale z tym to się zdecydowanie nie zgadzam. Idź do Orange i zobacz jakie tam są "cyrki" ...maker3 pisze:Co jak co, T-Mobile ma najgorszą platformę bilingową. Nie wiem kto to projektował, ale na pewno nie działa jak trzeba.
Może stare pakiety internetowe są rozliczane po staremu.jurek77 pisze:Co do pakietów internetowych w HOT to mam pakiet 600 MB (stary), który był ostatnio (3.10.2013), płacony z podwójnego doładowania.