Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Zadzwoń na infolinię, bo być może jest przygotowana dla Ciebie specjalna oferta o czym poinformuje Cię konsultant.laryzbyszko pisze:Witam,
Właśnie kończy mi się umowa w Playu i mam pytanie. Czy dostępne jest tylko to co na stronie? Czy można wynegocjować "normalne" abonamenty z minutami do wykorzystania. Do tej pory miałem abo za 65 zł, w którym miałem około 500 minut do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych (nie pamiętam ile dokładnie, bo nigdy nie przekraczałem), 1 GB internetu i za 7 zł wykupione darmowe smsy do wszystkich sieci. Taki układ bardzo mi odpowiadał, bo przekraczałem abo tylko na wakacjach za granicą. Obecne oferty gdzie musiałbym płacić 79.90 i jeszcze musieć dopłacać za połączenia na numery stacjonarne (na które zdarza mi się dzwonić) są dla mnie po prostu skrajnie nieopłacalne. Czy jest możliwość wynegocjowania "normalnych" ofert minutowych z telefonem? Jeżeli nie, to przenoszę się do T-Mobile, ale może komuś się udało coś w tej materii zdziałać.
Dzięki za pomoc!
drugi raz raczej tego samego pakietu nie włączysz (bo jest on już aktywny) zostaje 500MB za 10zł lub pakiet 1GB za 15zł (ew. 2gb za 20zł)pakierhakierxd pisze:ja bym wziął 750mb bo jak masz pakiet neta w abo to zawsze można drugie 750mb dokupić za 10 w trakcie umowy-je można włączać i wyłączać co jest wg mnie plusem jak ktoś ma różne wykorzystanie jak ja![]()
Na stacjonarne też masz za darmo?harnas1201 pisze:Ja otrzymałem takie warunki:
FORMUŁA 4.0 Unlimited + RePlay FORMUŁA Unlimited Internet (20) Tylko SIM +1
- oferta bez telefonu
- czas trwania umowy: 12miesięcy
- nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci przez cały okres trwania umowy
- nielimitowane sms'y do wszystkich sieci przez cały okres trwania umowy
- pakiet internetu 750mb przez całą umowę
- internet LTE do 2014roku za darmo
Całkowity koszt abonamentu 34,90zl:):)
Pakier chodzi o wybranie najlepszej/najtańszej opcji. Jeśli nolimit na stacjonarne to 10zł a pakiet sms wynosi 5zł to bardziej będzie się opłaca wybrać za 24zł standard + nielimitowane na stacjonarne i dokupić pakiet sms, zawsze zaoszczędzę 5zł miesiecznie. Chyba że są inne stawkipakierhakierxd pisze:Normalnie pakiet no limit stacjonarne kosztuje 10zł -przy przedłużeniu umowy można go wywalczyć za darmo lub 5zł jeśli chcesz jakiś inny pakiet np. sms za darmo
Pakiet sms normalnie 10 ale tak samo 5/0 ( no limit do wsz)