Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale spróbuję:) czy wiecie gdzie w Poznaniu lub w polskim sklepie internetowym można dostać nowe oryginalne telefony SE? Chodzi mi głównie o W508, T715, W705 lub C905. Na allegro jest ich full ale...chyba podróbki, bynajmniej tak wynika z opinii na temat sprzedawców. Sprzedawane są z Chin więc trochę sie boję zaryzykować. Wolalabym jednak kupić w jakimś polskim sklepie internetowym lub stacjonarnym w Poznaniu, tylko w necie nie mogę znaleźć (czyżby ich u nas nie było?) Jeśli wiecie gdzie nabędę pewny oryginalny SE proszę dajcie znać. Dzięki i pozdrawiam
O nowych możesz zapomnieć bo SE już nie istnieje(od października 2011)więc to co jest na alegro i w innych punktach to tylko używki,albo podróby z Hong kongu...innych opcji brak.Nawet w sklepie własnym SE i Sony nie kupisz tych modeli bo oni je już dawno wyprzedali w promocjach itp.okazjach dziś w wyborze mają tylko sprzęt z marka Sony.Były wprodukowane kilka lat temu,jeżeli ktoś ma jakiś starszy model a mało używany a nawet z gwarancją to raczej dlatego że kupił na "zapas",lub w jakimś salonie operatora na umowę jakieś ostatki z magazynów.....
[ Dodano: 2013-09-21, 15:03 ]
O nowych możesz zapomnieć bo SE już nie istnieje(od października 2011)więc to co jest na alegro i w innych punktach to tylko używki,albo podróby z Hong kongu...innych opcji brak.Nawet w sklepie własnym SE i Sony nie kupisz tych modeli bo oni je już dawno wyprzedali w promocjach itp.okazjach dziś w wyborze mają tylko sprzęt z marka Sony.Były wprodukowane kilka lat temu,jeżeli ktoś ma jakiś starszy model a mało używany a nawet z gwarancją to raczej dlatego że kupił na "zapas",lub w jakimś salonie operatora na umowę jakieś ostatki z magazynów.....