Witam, widzę, że tu wiele osób zna się na aktualnych ofertach operatorów dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc w wybraniu najlepszej. Przeszukałem różne oferty, ale sam nie wiem co wybrać, w każdej mi czegoś brakuje. Jak również wiadomo jest mnóstwo haczyków jak i promocji (o których ja pewnie nie wiem). Obecnie posiadam starą taryfę orange mix, abonament 35 zł a w nim 1600 smsów do orange (już tyle nie piszę, więc nie jest mi to absolutnie potrzebne), a reszta na smsy do innych sieci oraz rozmowy. Na czym mi zależy w nowym abonamencie? Przede wszystkim min 500 mb transferu, nie wielkiej ilości smsów do wszystkich sieci i jakaś niewielka ilość darmowych minut. Co do kwoty abonamentu to fajnie by było w 40 zł (chociaż wiem, że będzie ciężko spełnić moje wymagania), nie ważne czy będzie to mix czy abonament i z jakiej sieci. Czy jest ktoś mi w stanie pomóc? Pozdrawiam.
e/
Zapomniałem dodać, że na jedną osobę są przypisane dwa telefony z orange (kiedyś słyszałem coś o jakiejś zniżce w abonamencie przy takim rozwiązaniu. Jest to prawda?)
e/
Zapomniałem dodać, że na jedną osobę są przypisane dwa telefony z orange (kiedyś słyszałem coś o jakiejś zniżce w abonamencie przy takim rozwiązaniu. Jest to prawda?)