Czemu oni tak wyprzedają Formułę 4.0? Generalnie ostatnio przestałem zwracać uwagę na oferty, ale cena jakaś taka niskawa się wydaje. Chyba tego nigdzie nie reklamują, a już dwie osoby pytały się mnie, gdzie jest haczyk.
Jak się doliczy Internet to wcale tak tanio nie jest

Oczywiście zakładając, że nie wygaduję po 800 minut, wolałbym tę limitowaną formułę, tym bardziej że w Play mam więkość osób (zakładam że już spora ilość ludzi ma tak jak ja). W sumie nie wiem co można tam zmienić, jakbym teraz przedłużał umowę to wiem co bym wybrał dla siebie z obecnych taryf, ale do przedłużenia jeszcze daleko. Daleko, ale szybko zleci. Może będzie jakiś abonament dla mnie za 10 zł

Póki co to tylko bym chciał obniżenia cen za pakiety Internetowe, zaś patrząc na to, co oferuje konkurencja, to odszczekuję to. Póki co mam w domu i w robocie WiFi, więc dane via 3G lecą tylko poza domem, więc 500 MB mi styka. Tak więc -> bardziej czekam na jakąś skromną "rewolucję" (wiem, Play lubi te słowo

) w Play Onlajn. Może zrobią jeszcze lepsze limity (na tle konkurencji już tak super nie jest, a trzeba brać pod uwagę, że Play ma słaby zasięg), taki przedsmak wyczekiwanego LTE. To tak skromnie, bo jak wejdzie LTE to będzie wielkie święto dla większości playowców.