Z tego co słyszałem, to na razie ma być jakieś zamówienie na urządzenia z LTE od Play (tylko kiedy??), od 3 dostawców: Samsung, Huawei i w przyszłości Asus (czyżby to był nowy Nexus z LTE?). Ale piszę to tak na lajcie, bo dowiedziałem się to od osoby, co do której nie jestem w pełni przekonany. Nie wiem czy przedstawiciele biznesowi mają już taką wiedzę - coś wątpię w to, ale może faktycznie wprowadzą niedługo te LTE? Jakoś z dnia na dzień, rano wstanę, a tu wszędzie LTE fioletowe będzie się sprzedawać
Biorąc to pod uwagę, wydaje się to być całkiem rozsądne z tego względu, by nie inwestować za dużo póki co w telefony LTE. Wezmą modemy/routery od Huawei, Tablet od Samsunga (np. Note 10.1 LTE) i ten nowy Nexusik, który ma być dostępny za jakiś czas. Chyba ma to ręce i nogi

U mnie też dołożyli takie małe, cienkie anteny do drugiego nadajnika, ale czy to działa? Nie wiem, nawet GSM. Może jutro pobawię się jakimś telefonem, w którym da radę wymusić dane pasmo... Może będę miał dostęp do jakiegoś urządzenia z LTE, to też przeszukam eter. Może.