• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

Ktorego PhoNa mam wybrac?

Sony Ericsson K750i (z uszkodzonym aparatem)
1
7%
NOKIĘ 6230i
10
71%
Inny,nie koniecznie taki model jaki zostal wymieniony...
3
21%

#65497  autor: piotrz
 05 kwie 2006, 18:11
ywis pisze:
Przemek pisze:Przy zapełnionej pamięci może być odczuwalne lekkie spowolnienie.Jak masz możliwość kupienia 6680 to ją kup :wink: ale to chyba trochę dołożyć będziesz musiał.W końcu to Symbian :wink:
To lepiej zainwestować w N6630, jest szybsza (szybsy CPU), a do tego o wiele tańsza od 6680 :)
6680 z nowym firmwarem chodzi TAK SAMO szybko jak 6630. procki mają te same.
czy tańsza? no nie wiem. 6680 stoi tak 700-900, a 6630 700-800 :)
p.s 6680 ma tę wade, że jej obudowa jest maarnej jakości...
tak więc jeśli możesz, to weź ją :!:

#65499  autor: Przemek
 05 kwie 2006, 18:14
A wadą 6630 jest trochę dziwaczny kształt,ale jednym się podoba drugim nie.Kwestia gustu.

#65651  autor: Dragon
 06 kwie 2006, 18:03
1) Nie slyszalem za bardzo o tej karcie SIM 512 mb i watpie zeby cos takiego powstalo, a nawet jesli toto bedzie do telefonow 3G
2)Nokia 6230i obsluguje chyba nawet karty 2GB, w kazdym razie 1GB na pewno bo Ish bodajze taka ma
3)A myslales o SE W550i, ma 256mb wbudowanej pamieci ale za to nei mozesz jej rozbudowac kartami pamieci
4)Ile chcceszmasz kasy na telefon?

A co do zoomu 8 razy to jak zrobisz nim zdjecie to wyjdzie ci jedna wielka plama, 4 to juz wedlug mnie troche za duzo

#65909  autor: Tragedya
 07 kwie 2006, 17:12
Hmmm, ja bym sobie poczekał na S88..., albo kupił na Allegro S65. Można kuoić tanio, a moim zdaniem to bardzo fajny telefon... będę tak uważał, az mi płyta główna nie padnie ;)
Pewnie większość z was nie wie jak zaj***ście prezentuje sie z czarnym garniturem...

#65920  autor: szczeka
 07 kwie 2006, 17:33
tak za 400,450,- polecam:

-k700i, z tym, ze joystick ma sklonnosci do zacianania sie i foty wychodza dosc niemrawe
-6230, telefon bardzo fajny, jego jedyna wada to moim zdaniem maly wyswietlacz no i moze brak themesow, wiecznie to samo menu..;)
-sx1 jesli nie przeszkadza Ci jego wyglad

odradzam natomiast myx6-2 :)

#66101  autor: Vin
 08 kwie 2006, 12:57
Skoro nie chcesz SX1 to polecam N-gage CLS :twisted: :-D :mrgreen: