• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #65570  autor: [email protected]
 06 kwie 2006, 01:10
przeczytalem opinie pod artykulem na ten temat ale dziwie sie i ciagle zastaanawiam czy rzeczywiscie jest on taki fatalny ?
mysle ze z pewnoscia jest lepszy od poprzedniej oferty premium bo tu mamy przede wszystkim do wyboru 2 pakiety
ciekawi mnie jak wyglada to 'niby lepsze' traktowanie' chetnie poczytalbym wasze opinie na ten temat jezeli ktos korzysta z tej oferty
zastanawiam sie nawet czy by sobie nie zamienic na ta oferte za 110zl co o niej myslicie ?

#65623  autor: D@rio
 06 kwie 2006, 16:28
ja dodam tylko iż nie znam żadnej osoby która by miała opiekę indywidualną poprzez "najlepszych" konsutaltantów, mimo to iż dwie osoby mi znane mają w Orange Twój Plan na kwotę deklarowaną 200zł. Żadna z tych osób zapytana przeze mnie czy ma osobistego konsultanta w Orange odpowiedziała iż nie ma i nic jej o tym nie wiadomo :?

Swóją drogą, czy ta oferta jest dobra...sam oceń. Zależnie od profilu dzwonienia. Zaletą jest to iż można być klientem "Premium" już od kwoty deklarowanej 110zł...

#65674  autor: Klusek
 06 kwie 2006, 18:39
D@rio pisze:ja dodam tylko iż nie znam żadnej osoby która by miała opiekę indywidualną poprzez "najlepszych" konsutaltantów, mimo to iż dwie osoby mi znane mają w Orange Twój Plan na kwotę deklarowaną 200zł. Żadna z tych osób zapytana przeze mnie czy ma osobistego konsultanta w Orange odpowiedziała iż nie ma i nic jej o tym nie wiadomo :?

Swóją drogą, czy ta oferta jest dobra...sam oceń. Zależnie od profilu dzwonienia. Zaletą jest to iż można być klientem "Premium" już od kwoty deklarowanej 110zł...
No i nic dziwnego, że nie mają "lepszych" konsultantów, bo są w Twoim Planie a tu przecież chodzi o Orange Premium a to przecież nie to samo :)

Obrazek
Obrazek

#65768  autor: konsultant
 06 kwie 2006, 23:54
D@rio pisze:ja dodam tylko iż nie znam żadnej osoby która by miała opiekę indywidualną poprzez "najlepszych" konsutaltantów, mimo to iż dwie osoby mi znane mają w Orange Twój Plan na kwotę deklarowaną 200zł. Żadna z tych osób zapytana przeze mnie czy ma osobistego konsultanta w Orange odpowiedziała iż nie ma i nic jej o tym nie wiadomo :?
nie chodzi o jednego konkretnego konsultanta, raczej to jest grupa ludzi (kilkidziesieciu) którzy obsluguja tylko i wlaczenie rynek PREMIUM :)

#65776  autor: D@rio
 07 kwie 2006, 00:57
Klusek pisze:

No i nic dziwnego, że nie mają "lepszych" konsultantów, bo są w Twoim Planie a tu przecież chodzi o Orange Premium a to przecież nie to samo :)
Nie prawda. Każdy kto ma kwotę deklarowaną >200PLN+ staje się klientem "Orange Premier" w którym też są dedykowani konsultanci. Taryfy Premium to inna sprawa, chodź jak podaję informację również każdy kto je ma aktywne powinien mieć obsługę dedykowaną...

#65794  autor: konsultant
 07 kwie 2006, 09:11
D@rio pisze:
Klusek pisze:

Nie prawda. Każdy kto ma kwotę deklarowaną >200PLN+ staje się klientem "Orange Premier" w którym też są dedykowani konsultanci. Taryfy Premium to inna sprawa, chodź jak podaję informację również każdy kto je ma aktywne powinien mieć obsługę dedykowaną...
Aby uzyskać przywileje Orange Premier należy w momencie podpisywania umowy w salonie wybrac min 200zl, to ze ktos pozniej sobie zwiekszy rp do 200zl nie uzyskuje przywilejow premium. Nawet jesli ktos korzysta z propozycji i wybierze kwote zobowiaznia 200zl rowniez nie bedzie mial tych przywilejów :P :)

#65933  autor: PeGaS
 07 kwie 2006, 18:59
Próbowałem dziś uporząkować swoje info na temat Orange Premier, pakietu 3G i całej reszty pomarańczowych nowinek... Zadzwoniłem do BOKu... Nie lubię pisać takich rzeczy, nie chcę też bić piany, ale konsultant z drugiej strony wiedział mniej ode mnie - wiem, że jest jeszcze wcześnie, ale... Cóż, po prostu nie jestem klientem rangi PREMIER :wink: