Wiola_K, 9 zł (minuty/smsy/mmsy do Play) + opcjonalnie 10 zł (200 min do wszystkich sieci) + opcjonalnie 10 zł (0,5 GB internetu). Innej oferty przy Formule S nie otrzymasz, tak samo nie otrzymasz przy niej nielimitowanych smsów bądź stacjonarnych.Wiola_K pisze:Ja się nie kłóciłam. Pan sam dał mi taką ofertę. Tylko o smsy musiałam chwilę prosić ale niedługo. Jest jeszcze formuła s z netem za 19 zeta jak ktoś dzwoni do 200 minut max.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jaką ofertę masz na aneksie? Otrzymałaś rekompensatę z powodu właśnie braku oferty (:Wiola_K pisze:jest oferta od suk mam aneks. mogę podesłać. U mnie konsultant się pomylił dał mi za dużo neta. Dlatego dostałam rabat 23 zł.miesięcznie przez pół roku. dostałam taką ofertę bez proszenia bo nawet nie wiedziałam że jest taka oferta;-)
Czyli wychodzi na to, że mój kumpel w marcu miał farta, biorąc 400 minut, 1.5 GB i nielimitowane SMSy za 44 złote?
U niego wszystko działa prawidłowo. Faktury ok, internet ok, minuty/SMSy ok. Nikt do niego nie dzwonił, ani nic, że coś jest nie tak.
Czy może po prostu oferta z dużą paczka została z GU po jakimś czasie wycofana?
Bo tak czytam, czytam i was naprawdę nie do końca rozumiem.
U niego wszystko działa prawidłowo. Faktury ok, internet ok, minuty/SMSy ok. Nikt do niego nie dzwonił, ani nic, że coś jest nie tak.
divhashmorex, otrzymał standard GU, czyli 29 pln - 5 rabatu + 20 pln za dużą paczkę.
Wiola_K, otrzymała Formułę M (24 pln) i dużą paczkę w cenie małej. Okazało się, że to był błąd konsultanta i otrzymała za to przez 6m-cy rekompensatę 23 pln. Tak ja to rozumiem.
Wiola_K, otrzymała Formułę M (24 pln) i dużą paczkę w cenie małej. Okazało się, że to był błąd konsultanta i otrzymała za to przez 6m-cy rekompensatę 23 pln. Tak ja to rozumiem.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 13:50 przez Ruben, łącznie zmieniany 1 raz.
Duża ta rekompensata, standardowo przy pomyłkach dają 2m gratis na abonament.Ruben pisze:divhashmorex, otrzymał standard GU, czyli 29 pln - 5 rabatu + 20 pln za dużą paczkę.
Nie było takiej taryfy. Przy opcji bez telefonu GU możemy wybrać taryfę:divhashmorex pisze:Czyli wychodzi na to, że mój kumpel w marcu miał farta, biorąc 400 minut, 1.5 GB i nielimitowane SMSy za 44 złote?
- bez internetu
- z pakietem 0,5 GB
W taryfie bez internetu działa mechanizm bezpiecznego internetu (do 20 zł za 1 GB), a w taryfie z 0,5 GB internetem można dokupić pakiety:
- 250 MB za 7 zł
- 750 MB za 10 zł
- 1,5 GB za 15 zł
witam
cały czas jeszcze myślę nad wyborem oferty z czy z internetem w pakiecie czy dodatkowo płatnym?
Mam pytanie czy jak sobie kupię sony J czy muszę w ustawieniach mieć włączony internet na stałe np.do wysyłanie mms , i czy on sam wtedy będzie się łączyć z internetem do pobierania aktualizacji
pozdrawiam
cały czas jeszcze myślę nad wyborem oferty z czy z internetem w pakiecie czy dodatkowo płatnym?
Mam pytanie czy jak sobie kupię sony J czy muszę w ustawieniach mieć włączony internet na stałe np.do wysyłanie mms , i czy on sam wtedy będzie się łączyć z internetem do pobierania aktualizacji
pozdrawiam
jolka
Śledzę od dłuższego czasu ten temat gdyż też przymierzałem się do przedłużenia umowy (obecną mam do końca sierpnia).
Wypowiedzenie złożyłem. Po rozmowach z konsultantami (bodajże 3-ma) wynegocjowane:
abo 24 miesiące, 400 min do wszystkich sieci+play free+stacjonarne free (do wyboru były także smsy free) za 44 zł. Do tego Sony J za 129 PLN (na stronie za 199 PLN). Kurier w drodze.
Miałem również przedstawioną ofertę abo 24 miesiące, 400 min do wszystkich sieci+play free+stacjonarne free +smsy free+1,5GB neta za 66 zł. Do tego Sony J za 1 PLN - jednak z tego zrezygnowałem.
P.S. Przy okazji Witam Wszystkich
Wypowiedzenie złożyłem. Po rozmowach z konsultantami (bodajże 3-ma) wynegocjowane:
abo 24 miesiące, 400 min do wszystkich sieci+play free+stacjonarne free (do wyboru były także smsy free) za 44 zł. Do tego Sony J za 129 PLN (na stronie za 199 PLN). Kurier w drodze.
Miałem również przedstawioną ofertę abo 24 miesiące, 400 min do wszystkich sieci+play free+stacjonarne free +smsy free+1,5GB neta za 66 zł. Do tego Sony J za 1 PLN - jednak z tego zrezygnowałem.
P.S. Przy okazji Witam Wszystkich
Drodzy koledzy i koleżanki 
Umowa z Play wygasa 12.10.2013 a oferta z rabatem dla przenoszacych numer do orange(6mieś za darmo) trwa do 16.08.Da sie to jakos zrobic zeby przejsc do Orange i skorzystac z tej promocji?
P.S W ogóle to jak przyszły te rabaty to pisze mi ze upust jest 30% na 24mies a oferta na FB mowila o -100% na 6mies.

Umowa z Play wygasa 12.10.2013 a oferta z rabatem dla przenoszacych numer do orange(6mieś za darmo) trwa do 16.08.Da sie to jakos zrobic zeby przejsc do Orange i skorzystac z tej promocji?
P.S W ogóle to jak przyszły te rabaty to pisze mi ze upust jest 30% na 24mies a oferta na FB mowila o -100% na 6mies.
Witam,
za niecały miesiąc kończy mi się umowa. Dzisiaj dzwonili z Play ale nie dowiedziałem się nic o ofercie ponieważ nei pamiętałem hasła
. Aktualnie mam 2 telefony abonament, oferta nazywa się firma 55. (oferta promocyjna all inclusive dla Firm Max od 26.07.2011). Pytanie brzmi co mogę wynegocjować w niższej cenie. Minut wystarczy mi 400 na kazdy telefon + 1GB neta (ewentualnie 500MB ujdzie). Bardziej zalezy mi na telefonach. Myślałem nad czymś pokroju galaxy s3. Abonament chciałbym max 50zł netto na kazdy tel, razem 100zł netto.
za niecały miesiąc kończy mi się umowa. Dzisiaj dzwonili z Play ale nie dowiedziałem się nic o ofercie ponieważ nei pamiętałem hasła

Witam,
czy ktoś już negocjował ofertę w Play z Samsungiem i internetem na rok za darmo?
Najniższa oferta to:
19zł przez rok, potem 39zł
1GB
Do Play wszystko za darmo
200 minut (pakiet za 10zł)
czyli abo wychodzi odpowiednio 29zł przez rok, potem 49zł - czy tutaj da radę też obniżyć abo o 5zł i wynegocjować darmowe połączenia na numery stacjonarne?
czy ktoś już negocjował ofertę w Play z Samsungiem i internetem na rok za darmo?
Najniższa oferta to:
19zł przez rok, potem 39zł
1GB
Do Play wszystko za darmo
200 minut (pakiet za 10zł)
czyli abo wychodzi odpowiednio 29zł przez rok, potem 49zł - czy tutaj da radę też obniżyć abo o 5zł i wynegocjować darmowe połączenia na numery stacjonarne?
Czy za przedłużenie umowy jest jakiś rabat na formułę S ? jakieś 5zł obiło mi się o ucho.
[ Dodano: 2013-08-14, 09:22 ]
[ Dodano: 2013-08-14, 09:27 ]

[ Dodano: 2013-08-14, 09:22 ]
Formuła S bez telefonu dla przenoszących lub przedłużających umowę z e-fakturą to 9zł. Wówczas druczek do przelewu przychodzi przez maila.jolka13 pisze:witam
Jeszce cały czas myślę nad ofertą i chcę formułę s bez telefonu za 19zł plus płatne połączenie 200minut za 10zł i sms 250 za 5zł. Czy z tych dodatkowo płatnych mogę wynegocjować za darmo?
dziękuję za wcześniejszą pomoc
pozdrawiam
[ Dodano: 2013-08-14, 09:27 ]
Jak wyłączysz transfer w ustawieniach to będzie łączył się tylko w celu pobrania/wysłania mmsjolka13 pisze:Mam pytanie czy jak sobie kupię sony J czy muszę w ustawieniach mieć włączony internet na stałe np.do wysyłanie mms , i czy on sam wtedy będzie się łączyć z internetem do pobierania aktualizacji
Czy poniższa oferta jest nadal aktualna (wyboldowałem różnice w stosunku do oferty standardowej)?
Formuła M bez telefonu:
- 12 miesięcy
- 34,90 zł
- 400 minut
- darmowe rozmowy / sms / mms w Play
- darmowe sms do innych sieci
- 500 MB
Formuła M bez telefonu:
- 12 miesięcy
- 34,90 zł
- 400 minut
- darmowe rozmowy / sms / mms w Play
- darmowe sms do innych sieci
- 500 MB
Bardzo proszę o odpowiedz w tym temacie.Czy moge juz teraz zlozyc wniosek o przeniesienie numeru do orange skoro umowa konczy m isie dopiro 12.10? Nie chce tez placic zadnej kary umownej:/JejoX pisze:Drodzy koledzy i koleżanki