• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#651839  autor: user_delete28
 02 sie 2013, 00:18
ciekawy pisze:a połączenia do BOK Heyah lecą z nielimitowanych minut czy trzeba dodatkowo płacić np 1 zł za 1 minutę ?
dzwonisz na 224136996 i masz BOK w ramach nielimitowanych połączeń :)

sprytne :mrgreen:

[ Dodano: 2013-08-02, 00:25 ]
ciekawy pisze:jak dzwonisz na 602900 żeby coś zmienić to jaka jest opłata za połączenie - za minutę płacisz dodatkowo czy z nielimitowanych połączeń czy płacisz za samo połączenie bez względu na długość rozmowy ?

roaming międzynarodowy - jest aktywny od początku aktywacji czy trzeba sobie poczekać parę miesięcy zanim sieć włączy roaming ?

od razu działają połączenia nielimitowane czy tak jak w nju trzeba odczekać parę dni do właściwego okresu rozliczeniowego i dopiero po paru dniach działają nielimitowane połączenia ?

ile orientacyjnie dzwonisz w ciągu miesiąca i czy sieć nie dzwoni do ciebie, że za dużo dzwonisz ?
na 602900 nie dzwonie bo kasuje za połączenie bodajże 1,5 pln
nielimitowane działały najpierw na tymczasowym numerze a potem po okolo dwóch tygodniach na przeniesionym
700-1100 minut miesięcznie do tej pory i zero problemow - nikt do mnie z BOA nie dzwonił, żebym ograniczył rozmowy

#651841  autor: ciekawy
 02 sie 2013, 01:02
700-1100 minut to za 29 zł się opłaca i bez żadnych kodów,sms-ów aktywujących

pytanie do wszystkich, którzy wybrali Heyah no limit - co o tym zdecydowało, że wybraliście Heyah a nie np nju ?

#651856  autor: Handzol
 02 sie 2013, 08:36
Mnie za połączenie z konsultantem pod 602 900 000 też nie skasowało, specjalnie sprawdzałem po połączeniu :) ale pod 602900 już chyba wcina kasę. Wybrałem Heyah dlatego że Orange ma tragiczną jakość rozmów (rodzice mają telefony w Orange i przy słabszym zasięgu nie ma opcji się dogadać), podczas gdy T-mobile chodzi miodzio - brak jakichkolwiek szumów, trzasków czy przerywań. Kontakt z BOK T-Mobile też bardzo przyjemny. Polecam :)

#653315  autor: ciekawy
 08 sie 2013, 02:33
odświeżę temat

jak wam idzie wykorzystywanie nielimitowanych minut ?

macie oferty z telefonem czy tylko sim za 29 zł ?

#721174  autor: lakers67
 30 maja 2014, 16:24
Witam

Odświeżę temat :)
Obecna oferta Heyah Non Stop według regulaminu obowiązuje nie dłużej niż do 31.05.2014.
Czy ktoś ma może jakieś info dotyczące nowej oferty (zmian,pozostawienia starej) Heyah abonament ?

pzdr.
lakers67

#722000  autor: Vero
 03 cze 2014, 09:52
T-Mobile najwyraźniej olewa totalnie swoich klientów. Na Telepolis są informacje, że od 5.06. TM wprowadza nowe taryfy, ale na stronach T-Mobile o Heyah kompletna cisza!

Sprawdzałem na stronie Heyah i nadal oferują Non-Stop za 29 zł, ale regulamin promocji nie zmieniony! To znaczy, nadal jest info. że promocja Non-Stop jest ważna do 31.05.2014, czyli... jest nieważna!

Mimo to, można składać zamówienia... Wszedłem w opcję składania zmówienia na nowy numer w Heyah Non-Stop, i jak najbardziej system przechodzi do kolejnych kroków przyjmowania zlecenia zakupu. Do końca nie doszedłem, bo chciałem tylko przetestować, ale to jakaś kpina z klientów. Wisienka na torcie: w miarę zagłębiania się w opcje zakupu, dochodzi się do punktu, gdzie można pobrać komplet dokumentów, i jest tam też regulamin Heyah Non-Stop z datą obowiązywania promocji do stycznia 2014!

Ani na stronie Heyah, ani na stronie T-Mobile (gdzie do niedawna Heyah też było oferowane) nie ma najmniejszej wzmianki, że promocja jest nieaktualna i nawet można ją kupić. Żenada.

[ Dodano: 2014-06-06, 11:56 ]
Heyah wreszcie zaktualizował stronę, teraz Heyah Non-Stop jest ważne do 31.12.2014.