• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#65243  autor: dziedziel
 04 kwie 2006, 17:31
Najnowszy cristal -C2B6 chodzi tylko i wyłacznie na FW 15. Co do FW14 to nie wiem jaki cristal z nim wspołparcuje.

Pozdr

Pozdrawiam Dziedziel

#65294  autor: matej122
 04 kwie 2006, 19:33
Z tego co wiem to nie wspołparcuje przynajmniej u mnie bo jak zainstalowalem na FW14 C2b6 to telefon siadl:D

#65298  autor: Benkok
 04 kwie 2006, 19:43
To jaki jest najnowszy cristal który chodzi na fw14 :?: :?: :?: Mam zamiar go sobie zainstalować żeby praca z telefonem była przyjemniejsza 8) 8) 8)

#65299  autor: matej122
 04 kwie 2006, 19:52
Z tego co wiem to chyba zaden nie chodzi na FW 14 ale moge sie mylic najlepiej bedzie jak wejdziesz na sx1.pl albo wrzucisz se 15 i napewno bedzie dzialac

#65366  autor: Vin
 04 kwie 2006, 21:58
Co do gier java to nie polecam bawić się w coś takiego na sx :|
A co do gier symbianowskich to zajrzyj tu
Wiem, ze to strona o 6600, ale ¾ gierek działa :!:
Aha, zeby coś ściągać musisz sie zarejestrować ( Regisztráció)
I gry są Letöltések :arrow: jaketok

Na początku strona może sprawiać pewne problemy(ah ten węgierski), ale potem można się przyzwyczaić :)

#65459  autor: Benkok
 05 kwie 2006, 14:02
Jak myślicie opłaca się zmienić soft na fw15 i wgrać cristala c2b6 :?: CO wprowadza nowego ten soft i czy to prawda że się na nim głośniki palą(czytałem ze podgłaśnia dzwięki, ale niektore głośniczki tego nie wytrzymują) :?: I co nowego by mi wprowadził cristal. Czy można już ściągnąc fw15 w polskiej wersji :?:

#65465  autor: dziedziel
 05 kwie 2006, 14:40
Jeżeli nie bedzie ci przeszkadzał brak polskiego w telefonie to opłaca sie wgrać fw15, wszystkie mozliwosci cristala sa na jego stronie czyli TUTAJ Jeżeli kozystasz z umiarem to głosniczki nie powinny sie spalić zreszta o ile dobrze kojarze to jest jakies zabezpiecznie.
Jest FW15 beta PL - ale jest to jedynie FW14 troche ulepszona i nie mozna na nia wgrać cristala ani innych patchy ktore sa na FW15 interntional.

PS Dzis 1-szy raz patchowałem mojego sx1 (pomijajac cristala ktorego usunołem po 1-szym dniu) :D Teraz mam 162 MHz procek :D

Pozdrawiam Dziedziel

#65479  autor: Vin
 05 kwie 2006, 16:57
Ej gdzie jest łowicz :?:
Mi też byś może pacznoł SX'a :D
JOKE

Ja bym to już dawno zrobił, gdyby nie komp :evil:
Ale jak sie uda :twisted: kupić nowego kompa(cene liczą już 2 dni :smt005 ) to na pewno go sobie paczne :)

#65485  autor: dziedziel
 05 kwie 2006, 17:35
VINAMP pisze:Ej gdzie jest łowicz :?:
Mi też byś może pacznoł SX'a :D
JOKE

Ja bym to już dawno zrobił, gdyby nie komp :evil:
Ale jak sie uda :twisted: kupić nowego kompa(cene liczą już 2 dni :smt005 ) to na pewno go sobie paczne :)
No kary godne nie wiedzieć gdzie jest Łowicz !! :wink: Takie miasto w centralnej polsce, nad rzeka bzura....

Oj polecam, polecam patchowanie (jak narazie), mam na komorce gre Rally Pro Contest i noramlnie nie mogłem zajać lepszego miejca niz 3 no z dwa razy miałem srebro a tu dzis z nudow znów ja odpaliłem i co?? Narazie 4 złota a reszta srebro ;)

Pozdrawiam Dziedziel

#66274  autor: Tragedya
 08 kwie 2006, 23:17
Jeśli mowa o grach to nic nie pobije wormsów ;)

#69487  autor: Benkok
 22 kwie 2006, 13:27
Gwarancja z komisu skończyła mi się tydzień temu :-D Zamierzam zmienić soft na fw15 i potem zapakować cristala. Z cristalem sobie poradze bo dołanczają instrukcje, ale z softem to już nie wiem o co chodzi. Prosił bym was o instrukcje zmiany softu(krok po kroku) i link do fw15.

EDIT:Musze wreszcie porozdawać pomugł :wink:

EDIT2:Już rozdałem :D

[ Dodano: 2006-04-22, 22:13 ]
Ejjj! No pomożecie mi czy nie :?: :?: :?:

#69589  autor: dziedziel
 22 kwie 2006, 22:43
A o mnie to przy pomogł zapomniałes :roll: :roll:

Tu masz opis - TUTAJ

Tu masz fw do sciagniecia (fw15 international) - TUTAJ

Pozdr Dziedziel

Pozdrawiam Dziedziel

#69627  autor: Benkok
 23 kwie 2006, 10:40
Wcześniej mi się jakoś nie przysłużyłeś 8) , ale za tego psta dostałeś pomugł.

[ Dodano: 2006-04-23, 15:09 ]
Robie wszystko tak jak tam jest napisane, a telefonu i tak nie wykrywa :(

#69897  autor: Benkok
 25 kwie 2006, 15:28
Czy to normalne że gdy włanczam sx-a z wciśniętym Jojem to pojawia się ten napis że telefon jest gotowy do zmiany softu i gdy puszczam czerwoną słuchawke to on znika, a gdy ją trzymam to jest cały czas wyświeylany :?: :?: :?:

#69932  autor: dziedziel
 25 kwie 2006, 17:59
Nie, nie jest to normalne. Jak ja właczam telefon wraz z nacisnientym joyem to pojawia sie napis i jest on ciagle na wyswietlaczu(do momentu skonczonej aktualizaji lub dłuzszego przytrzymania czerwonej słuchwki).

Coś musisz mieć popsute :?

Pozdr

Pozdrawiam Dziedziel

#69960  autor: Benkok
 25 kwie 2006, 20:56
Ale jak przytrzymuje czerwona słuchawkę to napis zostaje. To może będe zmieniać soft z wcisniętą czerwoną słuchawką. Wydaje mi się że nic się nie powinno stać.

[ Dodano: 2006-04-25, 22:06 ]
http://www.allegro.pl/item100543108_pam ... sklep.html
Czy taka karta pójdzie na SX-ie :?: :?: :?:

#70025  autor: dziedziel
 26 kwie 2006, 11:12
Tak powinna pojść ta karta wien ze na FW 14 i 15 chodzi na pewno. To jest karta dual voltage wiec jak cos to pojdzie ci tez na nowszych nokiach.
A co do zmiany softu to badz ostrozny bo jak ci sie przez przypadke ta czerwona słuchawka pusci to telefonu bez kabla COM nie podniesiesz :/ Ja pewnie bym zaryzykował :D

Pozdrawiam Dziedziel

#70542  autor: sledz92
 29 kwie 2006, 09:36
Witam all
Mam jedno pytanie odnoscie SX 1 a tak wlasciwie to kilka:
1)Byłem w komisie i widziałem SX 1 BLACk za 499zł(nie wiem czy była to nówka)
Czy wg opłaca sie go kupić za taka cene i otrzymac 3 miesieczna gwar,kiedy nokia 6600 kosztowała 529zł ?
2)Nadal nie wiem ile trzyma w nim bateria...na telepolis(forum) piszecie mi ze 80-120h
Na stronie ERY jest napisane ze trzyba 90h na TELEPOLIS 200h,na PLUSIE tez 200 no i na stronie producenta rowniez napisali ze trzyma 200h !
Wiec wkoncu nie wiem ile trzyma ta *** bateria...mozecie mi cos wiecej o niej powiedziec?
Znalazłem jeszcze ciekawego linka,czy TAK sie na nim pisze?
A te linki mnie ciekawia,mozecie je skomentowac?
Kierownica SX 1 ?
Takiej jakosci robi foty ?
Ma nawigator czy to jakos co sie tak nazywa?

A to mnie najbardziej zaciekawiło,czy TAK sie na nim gra w te gry trojwymiarowe,badz czy sa takie gry jak na tej ilustracji ?

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70565  autor: piotrz
 29 kwie 2006, 11:18
sledz92 pisze:Witam all
Mam jedno pytanie odnoscie SX 1 a tak wlasciwie to kilka:
1)Byłem w komisie i widziałem SX 1 BLACk za 499zł(nie wiem czy była to nówka)
Czy wg opłaca sie go kupić za taka cene i otrzymac 3 miesieczna gwar,kiedy nokia 6600 kosztowała 529zł ?
2)Nadal nie wiem ile trzyma w nim bateria...na telepolis(forum) piszecie mi ze 80-120h
Na stronie ERY jest napisane ze trzyba 90h na TELEPOLIS 200h,na PLUSIE tez 200 no i na stronie producenta rowniez napisali ze trzyma 200h !
Wiec wkoncu nie wiem ile trzyma ta *** bateria...mozecie mi cos wiecej o niej powiedziec?
Znalazłem jeszcze ciekawego linka,czy TAK sie na nim pisze?
A te linki mnie ciekawia,mozecie je skomentowac?
Kierownica SX 1 ?
Takiej jakosci robi foty ?
Ma nawigator czy to jakos co sie tak nazywa?

A to mnie najbardziej zaciekawiło,czy TAK sie na nim gra w te gry trojwymiarowe,badz czy sa takie gry jak na tej ilustracji ?
500zł....troche drogo...ale to jednak komis...
bateria- 2-3 dni...
właśnie tak się pisze smsy
kierownica to po prostu zdjęcie (pewnie z cebitu) które pokazuje jak bardzo sx1 jest podobny do kierownicy bolidu f1 :smt005
poszukaj zdjęć z niego w temacie "foty z komów"- tam chyba nawet dałem zdjęcia z mojego.
nawigator ma, ale trzeba kupićautomapę + odbiornik gps
są podobnej jakości niektóre gry...