• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #65168  autor: pvd
 04 kwie 2006, 12:07
Żartownisie! Komórki w dłoń!

Wystartowała nasza nowa usługa, która pozwoli Wam zabawić się tak, jak nigdy dotąd!
Chcesz odezwać się do swoich znajomych niczym agent wywiadu, a może wolisz przemówić niezrozumiałym językiem kosmitów? Teraz możesz, jak tylko chcesz modyfikować swój głos podczas dzwonienia do innych użytkowników Plusa.

Oprócz tajemniczego głosu agenta wywiadu i kosmity masz do dyspozycji jeszcze zabawny głosik małego dziecka. Wszystkie te dźwięki są w zasięgu Twojej komórki.

Zmiana głosu? Oczywiście to długi i powolny proces w który trzeba by sporo zainwestować. Ale uruchomienie naszej usługi to inna, zdecydowanie prostsza historia…

Oto kilka kroków, które pozwolą Ci na skorzystanie z naszej usługi:

1. Wybierz numer *7177 na swojej klawiaturze i naciśnij przycisk zadzwoń.
2. Głos w słuchawce poinformuje Cię, który przycisk na Twojej klawiaturze odpowiada jakiemu efektowi.
3. Wybierz najbardziej Ci odpowiadający i wciśnij taki klawisz w telefonie. 1 to tajemniczy głos agenta wywiadu, 2 kosmita, a 3 to głosik dziecka.
4. Teraz podaj numer osoby, z którą chcesz się połączyć, zakończ go naciskając *.
5. Powstrzymaj się od śmiechu i zachowaj powagę, w końcu to normalna rozmowa, przynajmniej tak jest słyszalna po Twojej stronie. Po drugiej, to zupełnie inna historia…

Skoro wiesz już wszystko, a pomysły na wykorzystanie nowej usługi już ci się w głowie nie mieszczą to chwytaj za telefon i dzwoń agencie, kosmito czy kim teraz jesteś.

http://www.simplus.pl/simplus/showDoc.d ... i_zartofon

ciekawe, szkoda ze glosu leppera niema

#65171  autor: pantera
 04 kwie 2006, 12:21
kolejna usługa żeby wyciągnąć z ludzi kasę ... nic nie wnosi, a jeszcze trzeba za to płacić ;)

#65173  autor: pumba
 04 kwie 2006, 12:39
hehe fajne to :D o wiele lepsze niż te usługi ery granie na czekanie itp.
Szkoda że ta usługa jest dostępona tylko dla plusowców :(

#65184  autor: kulboj
 04 kwie 2006, 13:54
Kolejne ułatwienie dla zorganizowanej przestępczości.
Mafia dziękuja simplusowi za pomoc w wymuszaniu okupów :-)

#65189  autor: Jedi
 04 kwie 2006, 14:18
To chore jakieś! I UKE zgodził się na to? Normalnemu i uczciwemu człowiekowi nie potrzeba czegoś takiego. Patrzycie na to pozytywnie, ale po 1 szybko to się znudzi, a po 2 chyba nie myślicie, że będzie to wykorzystywane tylko do żartów za porozumieniem obu stron?

#65213  autor: dziedziel
 04 kwie 2006, 15:46
kulboj pisze:Kolejne ułatwienie dla zorganizowanej przestępczości.
Mafia dziękuja simplusowi za pomoc w wymuszaniu okupów :-)

:lol: :lol: :lol: Faktycznie, moze mieć to nieprzyjemne skutki, ale napewno orginalny głos jest rejestrowany przez plusa :? Chyba.

Pozdrawiam Dziedziel

#65254  autor: Btk_Tomas
 04 kwie 2006, 18:02
Swoje porażki Plus nadrabia pierdołami które są nikomu nie potrzebne.
Życze miłej zabawy użytkownikom Plusa. :D :D :D :D

#65282  autor: pvd
 04 kwie 2006, 19:11
myslisz ze teraz niemozna dzwonic do kogos zmodyfikowanym glosem ? wystarczy np helu sie na lykac albo jakis mikrofonik co dzwieki zmienia kupic, jest wiele sposobow

#65304  autor: Jedi
 04 kwie 2006, 19:59
Ale dla mojego i twojego sąsiada jest to wystarczająca bariera. Zniesienie jej nie jest zbyt mądre...
Pistolet i tak można kupić na czarnym rynku. To czemu nie sprzedawać go w tesco?

#65452  autor: djcaro
 05 kwie 2006, 13:07
Heh kolejna usługa która jest niepotrzebna no może nie dla wszystkich ale chcą wyciagnac kase ponownie :)a ciekawe kiedy obniża cene poza sieć.Ja sie tym nie przejmuje bo Simplusa nie mam.

#65631  autor: D@rio
 06 kwie 2006, 16:44
Miałem przyjemność testowania tej usługi. Bardzo fajny bajer ;) Można komuś nie złe jaja zrobić :D tylko sam się zastanawiam jak tutaj mają się kwestie bezpieczeństwa i uwarunkowania prawne...

#65681  autor: Irek
 06 kwie 2006, 18:53
A jak jakiś wariat wykorzysta to np do poinformowania jakiejś instytucji o planowanym podłożeniu bomby lub jakiejś innej historyjce. Może to i nawet "fajne", ale trzeba na to uważać!

"And one more thing..."

#65777  autor: D@rio
 07 kwie 2006, 01:08
IreQ pisze:A jak jakiś wariat wykorzysta to np do poinformowania jakiejś instytucji o planowanym podłożeniu bomby lub jakiejś innej historyjce. Może to i nawet "fajne", ale trzeba na to uważać!
No właśnie. O tym mówiłem i się sam włąśnie nad tym zastanawiałem. A np. jakby tak zadzwonić na Policję (bezpośrednio chyba nie można a więc np. poprzez przekierowanie z innego telefonu ;) ) i powiedzieć że jest bomba. Brr...aż nie chce myśleć. Nie traktujcie tego jako podpowiedź z mojej strony ( :mrgreen: ) ale mimo wszystko są to ciekawe kwestie na które chcialbym znać odpowiedź...może warto zapytać p. Sadowską? ;)