• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #616796  autor: Kryniczanin
 26 lut 2013, 15:14
W dniu dzisiejszym nowa jakość T-Mobile przeszła samą siebie i przysłano mi fakturę...innej osoby łącznie z rachunkami szczegółowymi, numerami kart sim dla kilku numerów osoby która mieszka 300 km oddalono od mojej miejscowości.

A co jest najlepsze otwieram zdziwiony list (T-Mobile zmusiło mnie do e-faktury stąd zdziwienie) adresowany na moje imię i nazwisko plus adres tu się wszystko zgadza a dalej wszelkie dane osoby o której nie słyszałem. Zadzwoniłem do tej osoby przedstawiłem i wyjaśniłem sprawę i poradziłem żeby skontaktował się z tą "Niemiecką doskonałością" i reklamował z jak największymi żądaniami rekompensaty tą doskonałość w wysyłaniu faktur. Wina jest wyłącznie T-Mobile bo to oni adresują faktury a była zaadresowana do mnie zamiast do właściwego adresata. Tym razem trafiło na mnie, drugim razem może trafić na osobę o innym nastawieniu.

Jedno jest pewne od dzisiaj wiem że każda faktura może trafić gdziekolwiek.

P.s. Z właściwym adresatem nie mam żadnej zbieżności godności i adresu.

#616842  autor: Ajrock
 26 lut 2013, 16:53
Oby jak najmniej takich pomyłek i jak najwięcej takich uczciwych jak ty.

#651052  autor: Sharly
 29 lip 2013, 20:19
Miałem dziś identyczna sytuacje.
Po rozmowie z człowiekiem do którego miała trafić faktura jestem pewny , że TM nie będzie spało spokojnie. Człowiek ten posiada kilka biur o charakterze ..prawniczym.
Dostałem podziękowania w postaci flaszki i ogromu wdzięczności , ciekawe co dostanie TM

Bez odrobiny hipokryzji - swiat nie potrafilby istniec

#651082  autor: radexbcna
 29 lip 2013, 22:13
poinformuj inspektoratora danych osobowych, nałozą na nich kare :)

#651091  autor: Blank
 29 lip 2013, 22:49
Sharly,
T-Mobile także dostanie podziękowania, ale pewnie dopiero po kilku latach. Podziękowania w postaci nakazu zapłaty kilkunastu, a może nawet kilkudziesięciu tysięcy (choć powinny być to kwoty rzędu co najmniej kilkuset tysięcy)

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#651517  autor: ciekawy
 31 lip 2013, 22:57
tak nie może być, to trzeba zgłaszać gdzie się da, żeby T odczuło konsekwencje takiego postępowania