• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#651295  autor: Kamel
 30 lip 2013, 23:59
miki4g pisze: Najlepsza opcja jaka mi przychodzi na myśl to przeniesienie numeru do Orange z kodem -30% który możesz sobie za darmo wygenerować i jest ważny do 15.08, SMART plan MULTI 89,9, czyli 62 zł i dodatkowo 3 pierwsze miesiące gratis, a być może do 15.08 jeszcze jakieś szalone ceny sie pojawią to będzie jeszcze lepiej.
Nie ma 3 miesięcy gratis. Albo bierzesz 30% na 24 miesiące albo prawdopodobnie będzie 6 miesięcy dla przenoszących 100% rabatu na abonament.

#651305  autor: keczup80
 31 lip 2013, 07:35
miki4g pisze:Najlepsza opcja jaka mi przychodzi na myśl to przeniesienie numeru do Orange z kodem -30% który możesz sobie za darmo wygenerować i jest ważny do 15.08, SMART plan MULTI 89,9, czyli 62 zł i dodatkowo 3 pierwsze miesiące gratis.
Głupoty piszesz. Nie ma promocji -30% dla przenoszących, poza tym ta promocja nie łączy się z 3miesiące gratis.

#651372  autor: miki4g
 31 lip 2013, 12:39
keczup80 pisze:
miki4g pisze:Najlepsza opcja jaka mi przychodzi na myśl to przeniesienie numeru do Orange z kodem -30% który możesz sobie za darmo wygenerować i jest ważny do 15.08, SMART plan MULTI 89,9, czyli 62 zł i dodatkowo 3 pierwsze miesiące gratis.
Głupoty piszesz. Nie ma promocji -30% dla przenoszących, poza tym ta promocja nie łączy się z 3miesiące gratis.
A kto napisał że w praktyce to nie przejdzie? Trzeba próbować.

#651398  autor: keczup80
 31 lip 2013, 14:17
miki4g pisze:A kto napisał że w praktyce to nie przejdzie? Trzeba próbować.
To jeszcze trzeba napisać aplikację w której będzie opcja przenoszenia numeru.
To chyba nie jest miejsce na gdybanie, tylko na fakty. A fakty są takie:
a) nie ma promocji -30% dla przenoszących (info od Orange)
b) jeżeli ktoś z obecnych klientów bądź przenoszących z karty orange korzysta z - 30% to nie dostanie dodatkowych miesięcy za free (info od Orange)
c) nie ma w aplikacji nawet opcji dla przenoszących numer

Jeżeli jednak nadal uważasz , że da radę (-30% na abo i 3miesiące za free) to z chęcią skorzystam z Twoich usług przy przenoszeniu numeru i w zamian dostaniesz butelkę dobrego trunku.

#651414  autor: miki4g
 31 lip 2013, 15:48
keczup80 pisze:
miki4g pisze:A kto napisał że w praktyce to nie przejdzie? Trzeba próbować.
To jeszcze trzeba napisać aplikację w której będzie opcja przenoszenia numeru.
To chyba nie jest miejsce na gdybanie, tylko na fakty. A fakty są takie:
a) nie ma promocji -30% dla przenoszących (info od Orange)
b) jeżeli ktoś z obecnych klientów bądź przenoszących z karty orange korzysta z - 30% to nie dostanie dodatkowych miesięcy za free (info od Orange)
c) nie ma w aplikacji nawet opcji dla przenoszących numer

Jeżeli jednak nadal uważasz , że da radę (-30% na abo i 3miesiące za free) to z chęcią skorzystam z Twoich usług przy przenoszeniu numeru i w zamian dostaniesz butelkę dobrego trunku.
Przecież wrzuciłem screena gdzie widać ze można złożyć zamówienie na przeniesienie numeru.

#651424  autor: keczup80
 31 lip 2013, 16:37
miki4g pisze:Przecież wrzuciłem screena gdzie widać ze można złożyć zamówienie na przeniesienie numeru.
To wejdź i sprawdź (to że tydzień temu był świeży chleb, nie oznacza, że dzisiaj też będzie).
Wrzuć screena z dzisiaj z tymi promocjami o których piszesz.
Wprowadzasz tylko niepotrzebne zamieszanie dodając posty, które są w większości domysłami (albo starymi informacjami) i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
P.S.
Na tym starym srennie w którym miejscu są 3miesiące za free?

#651425  autor: miki4g
 31 lip 2013, 16:40
keczup80 pisze:
miki4g pisze:Przecież wrzuciłem screena gdzie widać ze można złożyć zamówienie na przeniesienie numeru.
To wejdź i sprawdź (to że tydzień temu był świeży chleb, nie oznacza, że dzisiaj też będzie).
Wrzuć screena z dzisiaj z tymi promocjami o których piszesz.
Wprowadzasz tylko niepotrzebne zamieszanie dodając posty, które są w większości domysłami (albo starymi informacjami) i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
P.S.
Na tym starym srennie w którym miejscu są 3miesiące za free?
Nikt nigdy odrazu nie dostawał 3 miesiące za darmo, trzeba składać reklamacje.

#651438  autor: keczup80
 31 lip 2013, 18:03
miki4g pisze:Nikt nigdy odrazu nie dostawał 3 miesiące za darmo, trzeba składać reklamacje.
No to jak dostaniesz 3miesiące za free to prześlij screen korekty uwzględniającej 0zł przez 3miesiące (raczej się nie doczekam,bo to nie była promocja z groupona, gdzie takie coś przechodziło)

#651448  autor: kolo100
 31 lip 2013, 18:44
Dokładnie ja ostatnio wypełniłem formularz przeniesienia numeru i w podsumowaniu miałem rabat na 30% ale nie pojawiła się opcja 3 miesięcy za darmo...
Jak próbowałem złożyć formularz przeniesienia bez rabatu na abonament to w podsumowaniu miałem 3 miesiące gratis.
Co mi da reklamacja, wykłócanie się, telefony na infolinię jak wyraźnie jest napisane w regulaminie, że promocje nie łączą się...
Co najwyżej mogą mi powiedzieć na infolinii lub w odpowiedzi na reklamację żebym pocałował się w d... Chyba umiem czytać i wiem co podpisywałem...
Reklamację można składać jak się ma podstawy, argumenty poparte regulaminem a nie dlatego, że ja tak uważam...
Tym samym podtrzymuję, że oferta T-Mobile z tabletem odnośnie mojego przypadku jest najbardziej atrakcyjna tylko pytanie powtarzam czy warto wziąść phona 4 za 319pln przy abonamencie 65pln i 6 mesiącami gratis???
Pozdrawiam
Adam