• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#65036  autor: PeGaS
 03 kwie 2006, 09:39
Co do MEGI 150, to (mocno generalizując) była to oferta najkorzystniejsza u wszystkich operatorów ever... Z tym, że aktywować ją można było przez bardzo krótki okres. I rzeczywiście klienci przedłużająć umowę zostają w MEDZE na kolejne lata - póki co nie ma alternatywy. Ale to jest wyjątek...

W zasadzie od czasów wejścia Jednej Idei skończyła się walka cenowa miedzy operatorami... Wszelkie obniżki cen są już raczej kosmetyką, natomiast będę upierał się, że Twój Plan w Pomarańczy jest dobrą ofertą - nie dlatego, że jest tania, ale dlatego, że jest elstyczna. Umowa z telefonem to zwykle dwa lata - tutaj abonament nie jest sztywny, możesz nim bezpłatnie manipulować - często właśnie ten element jest decydującym argumentem w przypadku wyboru oferty.

Jestem optymistą i liczę, że wejście na rynek P4 zmieni sytuację i choć troche potrząśnie cenami, czego i sobie i wam życzę ;)

#65045  autor: Th0mas
 03 kwie 2006, 13:20
zol82 pisze:Tekst dość ciekawy.
Tyle że w Erze jest to broblem wewnętrzny, który narazie na abonentach się nie odbija.
Inna sprawa z Plusem i Orange tu cierpią klienci.
Pozdrawiam
W przypadku Orange klienci nie cierpią, ceny pozostały bez zmian.

#65053  autor: zol82
 03 kwie 2006, 13:56
Th0mas pisze:
zol82 pisze:Tekst dość ciekawy.
Tyle że w Erze jest to broblem wewnętrzny, który narazie na abonentach się nie odbija.
Inna sprawa z Plusem i Orange tu cierpią klienci.
Pozdrawiam
W przypadku Orange klienci nie cierpią, ceny pozostały bez zmian.
A ciekawe czy stawki za połączenia międzynarodowe pozostały bez zmian?
I tu np. cierpią klienci.
Reszte dopisał ŁukaszB

#65066  autor: Irek
 03 kwie 2006, 15:51
pantera pisze:no właśnie, jaki problem jest z Orange? ... z tekstu żadnych wniosków i konkretów, tylko lanie wody ...
ja jestem w Orange(Ideii) 3,5 roku i nigdy nie miałem z nimi problemów

więc proszę przestać szerzyć defektyzm - niema go :!: a to wszystko to urojenia i mentalność wyniesiona, nie wiem skąd :evil: :evil:
Kolego ja nie zagłębiałem się w temat z uwagi na to, że był on poruszany już kilka razy tyle, że w każdym przypadku z osobna. Jeśli chodzi o wnioski to można wynieść z niego conajmniej jeden! Mam nadzieję, że Twoja inteligencja pozwala Ci "rzucić na niego okiem" i domyślić się o co mi chodziło, bo podobno jak sam napisałeś to zwykłe "lanie wody". I bynajmniej nie chodziło tu o przedstawienie wszystkiego w szczegółach tylko po "laicku"; ogólnikowo, aby ukazać meritum sprawy! To wszystko co miałem do powiedzenia(napisania). Pozdrawiam. :wink:

"And one more thing..."

#65999  autor: martins
 07 kwie 2006, 23:27
mucuss pisze:jakoś osobiście nie cierpię , że mam telefon w Orange...ale moim skromnym zdanie to PLUS ma kłopoty nie do opisania... ta sieć się sypie!!!
Zastanów sie co ty wypisujesz. To ze plus ma problemy z simplusem to nie znaczy ze sie sypie. Z wszystkim innym jest wszystko ok i z wieloma rzeczami przoduje. Wiec nie badź śmieszny.

#66167  autor: D@rio
 08 kwie 2006, 17:28
martins pisze:
mucuss pisze:jakoś osobiście nie cierpię , że mam telefon w Orange...ale moim skromnym zdanie to PLUS ma kłopoty nie do opisania... ta sieć się sypie!!!
Zastanów sie co ty wypisujesz. To ze plus ma problemy z simplusem to nie znaczy ze sie sypie. Z wszystkim innym jest wszystko ok i z wieloma rzeczami przoduje. Wiec nie badź śmieszny.
Zgadzam się. To że mają problemy z jedną platformą nie znaczy że wszystko w tej sieci jest dziadowskie. Bo to akurat nie prawda ;) ...