• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #649541  autor: Enters
 24 lip 2013, 09:08
Bardzo nieoficjalnie ;)
Play planuje na dniach wprowadzić dość ciekawą formę (na początku do oferty abonamentowej) płatności za korzystanie z Google Play, doliczaną do rachunku/faktury za okres rozliczeniowy.
Opcja taka będzie możliwa także w prepaid w przyszłości. Na pierwszy strzał pójdzie abonament.

Ehe aha yhy

#649665  autor: Maniek99
 24 lip 2013, 16:39
A ja mam nadzieję, że będzie można to wyłączyć i że domyślnie będzie wyłączone.

#650068  autor: ciekawy
 25 lip 2013, 23:00
dobra wiadomość, tylko jak to będzie działać, trzeba będzie podawać jakieś hasło w Google Play czy zakładać jakieś konto czy jak to ma być ?

#650300  autor: manyaky
 26 lip 2013, 20:36
Funkcja mocno zbędna dla osób, które i tak płacą za abonament z konta.

Co za różnica czy zejdzie z karty, czy będę musiał zrobić większy przelew/pójdzie większe polecenie zapłaty za abonament. Lepiej jest chyba, żeby szło na bieżąco niż odwlekać opłatę do końca okresu rozliczeniowego.

#650303  autor: user_delete34
 26 lip 2013, 20:45
manyaky, dla mnie za to coś takiego by pasowało. Obecnie, w sklepie MS mam niezapłaconą aplikację kupioną w końcu maja. Nie mogą jakoś zebrać pieniędzy z mojej debetówki, a dopisując do rachunku (fakt, na razie mam prepaid) obyłoby się bez problemów.