Użytkownik
Ranga
Obserwator
Sieć
Play
Witam wszystkich bardzo serdecznie.A jeszcze zapytam,bo słyszałem dwie wersje.
Czy 1-go musi być na koncie minimum 29zł na koncie żeby aktywowany został no limit na rozmowy?
Czy może być powiedzmy 5 zł,a za jakieś 2 tygodnie doładuje sobie za 30zł czy tam 40zł i też będzie no limit po 29zł?
Nic nie poradzę, że nie rozumiesz.Czytam, czytam, czytam... i nie mogę zrozumieć o co ci chodzi.
Ustosunkowałem się do tego. Oczywiście kolega wcześniej wbił odpowiedni kod a dopiero pierwszego dnia danego miesiąca zasilił. Inaczej toA jeszcze zapytam,bo słyszałem dwie wersje.
Czy 1-go musi być na koncie minimum 29zł na koncie żeby aktywowany został no limit na rozmowy?
Proszę Cię, nie mam co robić tylko skakać. Miałem wątpliwości, przechodziłem obok salonu, zapytałem też w Play24.Po za tym nie ma problemu, można sobie tydzień wcześniej przejść do nowej taryfy, byle, żeby doładować na początku miesiąca
Drogi kolego, nie proszę o wytłumaczenie zdania jak z lenistwa można coś źle zrozumieć. Rozumiem, że z małego rozumku (piszę o swoim). Lenistwem nazwałbym nic nie robiąc. Bardzo często wchodzę na forum czytam, od z ciekawości. Uznaje Twoje słowa, że źle zrozumiałem, ale żemwłasnego lenistwa źle zrozumiałeś wypowiedź konsultanta.