chrupka pisze:JStanęło na tym że mam Galaxy S4 za 1 zł, 5 GB internetu, nielimitowany czas rozmów i wsio za 139 zł (umowa na 36 m-cy).
I na takich klientów T-Mobile czeka... czyli mniej świadomych tego co można uzyskać,a i tak są szczęśliwy jak to im się udało (bez urazy).
Dostałaś 10zł zniżki na abonament - mogłaś dostać 20zł
Na telefon dostałaś zniżkę 198zł, a można dostać 400zł (w tym przypadku akurat taka zniżka nie była potrzebna).
Ja osobiście nie podpisałbym umowy na abonament na 36miesięcy i to w wysokości 139zł miesięcznie (5tyś zł na 3lata).
Ale jak Tobie pasuje to ok
RobertH Fajnie, że się Tobie udało, ale dziękuję za taką politykę firmy, że trzeba stracić tyle czasu , żeby dostać trochę minut. Dla mnie to trochę upokarzające (i nie mam Ciebie na myśli).
P.S.
Co do domysłów na temat składania wypowiedzeń.
Po złożeniu wypowiedzenia w ekspresowym tempie zadzwonił konsultant.
Nic więcej niż przed złożeniem wypowiedzenia nie uzyskałem.
Nawet nie chcieli dać za 0zł nielimitowanych na stacjonarne.
Przedstawilem dokładnie ofertę konkurencji i o różnicy cenowej w abonamencie i cenie telefonu.
Mimo tego cyt. "nic nie da rady z tym zrobić"
Tak więc moja przygoda z T-Mobile powoli dobiega końca. Jedyna niewiadoma to czy ze starym czy z nowym numerem przejdę do nowej sieci.
No chyba, że T-Mobile obniży cenę telefonu, który mnie interesuje. Haha wiem, marzenia ściętej głowy