wlacha pisze:Jestem w trakcie przedłużenia umowy:
R40 można mieć za 39,90 zł tylko jedni dostają 250 min lub 300 min ?? Reszta taka sama 500 mb...darmowe do t-mobile i ja chce tel za 1 zł Sony J lub Ace 2
R60 ile można zyskać przy 64,90 zł - mozna mieć to za 49,90 1 gb, nielimitowane t-mobile ?? Lg L9 jest za 99 zł da radę za 1 zł ??
R80 można mieć za 64.90, nielimitowane TM 0zł 800min 2GB
Pzdr
Zadzwonił konsultant - z 4h opóźnieniem w stosunku do umawianej godziny...
Po głębszej analizie, uwzględnieniu tego, że korzystam z 2 numerów prywatnych i tel służbowego, gdzie tel będzie wymieniany w listopadzie (może własnie na Ace 2?) - odpuściłem sobie aneks... Co bym zyskał? Za dopłatą 20zł/mc/2 lata (z obecnego abo 25zł na 45 zł -> R40 + 5zł za pakiet sms, bo bez tego bezsensu 1min = 1sms) miałbym dodatkowe 200min do wszystkich sieci. A przecież jeśli potrzebuję więcej minut, to w danym miesiącu mogę doładować Fresha (nie mówiąc o ich pakietach, bonusach itp). Więc tak na prawdę miałbym Ace 2 za 1zł, ale przez 2 lata musiałbym zapłacić o 480 więcej stałego abonamentu niż obecnie (24*20zł). Nie ma sensu

Poza tym nie mam pewności, że później nie byłoby jeszcze gorzej...
@wlacha, jeśli czytałeś moj post z wczoraj, to możesz twardo stać przy warunkach:
R40 za 39,90 = 300min, 500mb, nolimit do T-m i Ace 2 za 1zł. Mi takie warunki zaproponowali po 2min rozmowy. Mam co prawda abonament u nich od 14 lat, kiedyś rachunki po 300zł, ale ostatnie 2 lata miałem abo 25zł, więc nie szalałem. No chyba, że patrzyli też na to, że mam 2 blueconnecty, przy czym na jednym z nich w czerwcu zakończyłem spłacać abo z laptopem, więc w sumie miesięcznych kosztów miałem ok. 140zł
Próbuj