bartoszc,
Po kolei:
Mieszkam we Wrocławiu więc to chyba będzie najlepsza oferta?
Wydaje mi się, że oferta jest atrakcyjna... więcej ciężko powiedzieć.
Czy są jakieś "ukryte" wady tej ofert
teoretycznie. Ale nie są zbytnio "ukryte". Są nimi opłata za połączenie z BOK (5 zł), naliczanie opłat po wykorzystaniu pakietu internetowego (do 19 zł) i konieczność wyboru e-faktury (inaczej zapłacisz 200 zł).
Z zasięgiem nie powinno byc kłopotu?
Nie mam bladego pojęcia. Możesz zapytać się znajomych. Zapewne kilku ma Orange. Najlepiej jednak sprawdź jak działałoby ci Orange lub nju. nju jest marką Orange, więc działać będzie tak samo jak "wielkie" Orange.
jak taryfikowane będą połączenia dla osób dzwoniących do mnie z siecii gł. operatorów tj. T-mobile, Orange,Play,Plus?
Z T-Mobile, Play i Plus opłata jak za połączenia do Orange (zazwyczaj 0,29-0,30 zł/min)
Z Orange jak do Orange. Czyli np. rozliczane także z pakietu 1000 minut do Orange, itp.
zy dodatkowe pakiety SMS i internet są z automatu aktywowane na kolejny miesiąc czy trzeba o tym niestety pamiętac i każdorazowo co m-c aktywować?
Nie ma pakietów SMS. Nielimitowane SMSy i MMSy są automatycznie aktywowane, gdy wydasz na SMSy i MMSy (łącznie) 9 zł. Nie trzeba niczego aktywować i działa to w pełni automatycznie.
W wypadku internetu, niestety w każdym okresie rozliczeniowym pakiet trzeba samodzielnie aktywować. Jeśli tego nie zrobisz, za internet zapłacisz 19gr/MB, maksymalnie 19 zł (za 100 MB, dodatkowe 900 MB jest przyznawane automatycznie).