st.konsultant pisze:
Jesteś pewny, że dostałeś nielimitowane rozmowy na stacjonarne? W Rodzinie 80 takiej usługi w ogóle nie ma. Jest dopiero od Rodziny 140. Lepiej jeszcze dopytaj, albo sprawdź w regulaminie, który dostaniesz.
No zamierzam dokładnie przeczytać umowe i aneks który dostane. Hmm z tego co pamiętam no to dostałem nielimitowane rozmowy w t mobile w PL i później zacząłem się targować o stacjonarne, po czym pan powiedział że za ileś tam zł musiał bym płacić, ale zrobi wyjątek bo nie ma bialych iphone, to w ramach tego załączy nielimitowane rozmowy, później podsumował wszystko i poprosił o tam o nr dowodu i adres do wysyłki i byłoby na tyle.
Skoro już mam okazję z panem wymienić kilka zdań, to czy wie pan może coś czy w r80 max upust na telefon to -300 zł? Bo z mojej rozmowy z konsultantem wynikałoby, że może coś więcej da się rady ugrać, przedluzalem 2 numery, przy tej opcji i negocjacje były bezproblemowe, z jednej strony to mnie cieszy, z drugiej smuci, że może byłem w stanie wyciągnać coś więcej i postawiłem za nisko poprzeczke, którą po tym jak pan z SUK przystał na moją oferte, trudno było mi podnosić

.