Szczecin był pierwszym miastem w Polsce, który został wyposażony w najnowocześniejszą sieć w Europie (tak, najnowocześniejszą, mimo że nie ma LTE - ale to nie ja stwierdzam, tylko inni, mądrzejsi).
Ja założyłem ten temat tylko dlatego, aby się dowiedzieć, jak to działa w rzeczywistości. W Wielu tematach był poruszany ten wątek.
Czy ta modernizacja faktycznie poprawiła działanie sieci (zwiększyła się jakość: rozmów, szybkość/ jakość Internetu), czy tylko zwiększył się zasięg i nie zauważyliscie nic innego?
Jak wyglada 3G w Szczecinie, czy wewnątrz budynkach jest dobry zasięg, czy tak jak było? A bywało różnie

No i jak są wspólne nadajniki NetworkS!, to powiedzmy mam telefon A i telefon B, są one w sieci T-Mobile i w Orange, czy telefon A i B będąc w tym samym miejscu korzysta z dokładnie tej samej lokalizacji, anteny, sektoru i danych CID, LAC? Ja trochę przespałem ostatnio ten temat na forum, a teraz ciężko jest mi ogarnąć tyle stron, więc postanowiłem wydzielić dyskusję do osobnego tematu, zeby było wszystko w jednym miejscu.
Poza tym, podczas modernizacji odnotowaliscie jakieś problemy?
PS. Interesuje mnie tylko Szczecin z tego względu, że to jest duże miasto i chcę zobaczyć, czy takie przedsięwzięcie w tak dużym mieście się udało.