• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #645808  autor: adasiokk1
 09 lip 2013, 14:16
Mam Pytanie T-Mobile proponuje mi tablet(zapomniałem jaki) i telefon acatel one tuch idol w abonamencie 65 zł na 36 miesięcy czy ta oferta się opłaca ? :D najbardziej przerażają mnie te 3 lata :P

#645812  autor: zygikuleczka
 09 lip 2013, 14:37
Oplacalnosc sprawdza sie porownujac koszt tych urzadzen(wedlug allegro np.) z łącznym kosztem propozycjj t-mobile. Biorac pod uwage ze jest w tym pakiecie 250 min i pakiet ponizej 1 gigabajta sa oferty duzo ciekawsze.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#645857  autor: adasiokk1
 09 lip 2013, 16:48
Dają jeszcze 5 Gb internetu na miesiąc a co do tabletu to alcatel one tuch evo 7 ok 320 zł i telefon acatel one tuch idol 1000zł i 400 minut do t mobile lub 200 do wszystkich sieci oprócz play wydzwaniaj do mnie więc niech mi jeszcze ktoś powie czy warto tą oferte Wziąść czy sobie odpuścić ? proszę o szybki odpowiedzi :D :P

#646003  autor: Horacy
 10 lip 2013, 09:44
Teraz masz równą stawkę do wszystkich operatorów, to jest oferta na przedłużenie czy nowa aktywacja?

#646530  autor: buba1234
 12 lip 2013, 13:10
Wszystko zalezy od realnych potrzeb. Moim zdaniem najbardziej sie oplaca brac abonamenty bez sprzetu na czas nieokreslony. Sprzęt bierzesz na raty w supermarkecie bo ceny u operatorów spadają, a sprzet u operatora zamraża ci ceny na 3 lata!

Teraz dla rozeznanych przestały praktycznie istnieć abonamenty na liczbę minut, teraz dla świadomych sa ryczałty 29 zł za nielimitowane rozmowy, 9zł za nielimitowane smsy i [rozne ceny] tani net.

Sprawdz Nju Mobile na rachunek i Formuła mini max - chyba najlepiej dopasowana do potrzeb danego miesiaca 50zł na 100dni, 29zł max ile ci policza za mieisac za rozmowy nielimitowane rozmawiasz mniej wydajesz mniej, jak kiedys ci sie zrobi skarbonka, to przechodzisz na jakis czas na Play Rok waznosci konta doladowujesz 5zł wykorzystujesz kase z konta, potem znowu przechodzisz na MIni max.

p.s. Aha i jak gość z t-mobile róznicuje ci Play od innych sieci, to jest oszustem, stawki zostaly zrównane w tym roku.

#646561  autor: jarekb11
 12 lip 2013, 15:20
buba1234 pisze: Teraz dla rozeznanych przestały praktycznie istnieć abonamenty na liczbę minut, teraz dla świadomych sa ryczałty 29 zł za nielimitowane rozmowy, 9zł za nielimitowane smsy i [rozne ceny] tani net.

A jak ktoś nie potrzebuje nielimitowanych minut/esemesów i 200 minut/smsów mu wystarcza to znaczy że jest nierozeznany i nieświadomy???
a może od razu głupi jakiś,co????

Dolicz sobie do ceny abonamentu cene rat za sprzęt z marketu wyjdzie cie to samo albo drożej jak abonament na liczbe minut.

Wracając do pytania adasiokk1 moim zdaniem nie opłaca sie ,no chyba że faktycznie potrzebujesz te 5 gb netu (niewiem ile net by kosztował). a pchać sie na abo 36 mcy to stanowczo za długo,24 mce to max
Ja mam abo na liczbe minut 250 do wszystkich (co mi starcza) + 500bm i płace 39 zł na 24 mce .oferta z telefonem.
podpisywałem w maju,teraz pewnie bym lepsze warunki dostał.
ja brałem ace 2 (w tabeli kosztował tyle co idol-450zł ) ale wysępiłem go za 150 zł