Użytkownik
Ranga
Obserwator
Byłam na Piana Partyloveplay pisze:To co tym telefonem robiłaś, że był cały w pianie?
pakierhakierxd pisze:Myślę że albo ekran się uszkodził albo coś z płytą główna,na twoim miejscu zaniósł bym go do jakiegoś komisu tam by ci powiedzieli co jest dokładnie ....
wnioskuję, że już go włączałaś. Może od razu nie będzie do wyrzucenia, ale nie będzie działać np antena czy inne podzespoły.Caroline189 pisze:Z baterią jest wszystko ok tylko ekran jest cały biały
Jeżeli nieogrzewanym powietrzem i na najmniejszym stopniu to może jeszcze, w innym przypadku tylko pogorszy sytuację, rozprowadzisz wodę po całym telefonie.pawcio1978 pisze:potraktowac suszarka do wlosow
Calm7 pisze:O masz..
WYŁĄCZYĆ.
Rozebrać.
Oczyścić.
PS. No wiadomo skąd piana, przecież dziewczyna
;- )
Też tak myślałam ale po otwarciu dosłownie nigdzie nie ma ani jednej śrubki żeby go rozkręcić więc nie wiem , a wolę też sama nie kombinować bo w koncu jeszcze bardziej pogorszę sytuacje ;/shadowman333 pisze:Kiedyś czytałem, co należy zrobić po zamoczeniu telefonu i ponoć najlepiej jest jak najszybciej go rozkręcić na części i wymyć np spirytusem, żeby się osad nie zrobił.
To na pewno 206, a nie 620?Caroline189 pisze:700 zl droga nie chodzi