• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #644095  autor: Apocalipton
 02 lip 2013, 14:58
Witam. Wczoraj podczas kolacji aktualizowalem system operacyjny android w telefonie galaxy sII. Podczas kolacji na stol wylala sie resztka z kieliszka wina i bardzo mala ilosc wylala sie na telefon, lecz reakcja byla natychmistowa. Wina bylo mniejwiecej na 1/4 ekranu ale od razu byl wyczyszczony recznikiem papierowym i chusteczkami. wyjalem od razu baterie, karte sim, SD i osuszalem. nastepnie wlozylem baterie i wszystko dzialalo. Na noc na wszelki wypadek zostawilem telefon z wyjeta bateria dla bezpieczenstwa. rano po wlozeniu baterii telefon nie pokazuje nic wiecej niz napis Sansung Galaxu S II itp. (to co sie zawsze pokazuje przy wlaczaniu). Podczas ladwoania jest ikonka baterii i ze sie laduje. srodkowy klawisz dziala. Nie wiem teraz co robic ? prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2013, 11:30 przez Apocalipton, łącznie zmieniany 1 raz.

#644193  autor: wook
 02 lip 2013, 20:54
wgraj system, skoro robiłeś aktualizacje to może coś się nie wgrało dobrze i trzeba przeflashować?

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#645459  autor: Precelos
 07 lip 2013, 21:24
ja po fleshu sie wlaczyl to sie wgralo normalnie
Apocalipton pisze: Wina bylo mniejwiecej na 1/4 ekranu ale od razu byl wyczyszczony recznikiem papierowym i chusteczkami.
czyli byl zalany od strony ekranu a nie tylu?

tak czy owak sproboj flesha o ile telefon wejdzie w Odin mode

Obrazek