Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Na pewno nie ja. Ta wypowiedź niczego nie wnosi. Typowa formułka przedstawiciela "niższego szczebla" tej sieci. Równie dobrze mogłoby jej w ogóle nie być.munio pisze:No to chyba co niektórzy się zasmucili
Nie, powiem tyle, że gdyby była Idea, to HD Voice byłoby już rok temu. I ja też byłbym tylko w IDEIPrecelos pisze: munio napisał/a:
No to chyba co niektórzy się zasmucili
orange nigdy nie byl liderem inowacji
Myślisz, że to będzie patologia pokroju pierwszej na świecie sieci 4G Play?kowcio pisze: Orange - będziecie reklamować swoją sieć jako najnowocześniejszą po zakończeniu prac z T-Mobile? Bo teraz gdzieś widziałem na filmie że rzekomo budujecie NAJNOWOCZEŚNIEJSZĄ sieć w Europie.
Zauważ, że rozmowa była celowo przeprowadzona w bardzo trudnych warunkach - ruchliwa ulica, w celu maksymalnego przetestowania tej technologii. Oczywistym więc jest, że w warunkach bardziej spokojnych, np. na spacerze w parku, rezultaty będą znacznie lepsze. Jednak biorąc pod uwagę warunki przeprowadzenia testu, różnica na korzyść HD Voice jest wręcz przytłaczająca.bed pisze: Pytam z ciekawości, bo nigdy z tego nie korzystałem.