Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
jarpen, to co otrzymałeś jest ofertą SUK. Z tego co czytałem niektórzy dostają 800 minut do wszystkich sieci. Nie wiem jaka jest standardowa cena Samsunga S3 mini natomiast z SUK można otrzymać rabat 300 PLN na telefon (przy takim abonamencie, o którym pisałeś).jarpen pisze:Właśnie dzwoniłem do t-mobile do boa (nie do SUK) i to co dostałem:
Najpierw oferta była taka jak w internecie ale po negocjacjach konsultant zaproponował a i ja jemu:)
Rodzina 80 - 64,90 zł
750 minut
2 GB
nielimitowane rozmowy za 0 zł
I do tego Samsung S3 mini za 1 zł
Myślicie, że SUK może więcej?:>
P.S. na 2 lata oczywiście
Skoro umowa kończy się Tobie 2.01.14r to po co się tak spieszyć? Spokojnie poczekaj jeszcze miesiąć i zadzwoń w sierpniu. Teraz w abonamencie o którym piszesz można dostać 200 minut więcej Tobie tego nie zaproponowali gdyż masz do konca umowy więcej niż 6 miesięcy.jarpen pisze:krzyszsz, cena w rodzinie 80 to 99 zł. Zawsze mogłem wziąć droższy i sprzedać ale szczerze mówiąc nie chciało mi się kombinować za bardzo..
mam pytanie bo na S3 mini muszę poczekać, ma ktoś doświadczenie ile takie czekanie trwa w przypadki s3 mini ?
[ Dodano: 2013-07-02, 10:34 ]
Jeszcze ciekawostka, umowa kończy mi się 02.01.2014 i Pan w BAO powiedział, że co prawda oferty dla mnie jeszcze nie ma przygotowanej ale jest w stanie coś zaoferować. Dzwoniąc później do SUK dowiedziałem się od Pani, że najwcześniej mogę się spodziewać jakiejkolwiek oferty dla mnie w sierpniu, wrześniu i że obecnie Ona nie może mi nic dać.
no i jest problem... nie mogę ugrać R40 bez telefonu za 29,90.matman83 pisze:vaha pisze:
Ja dziś podpisałem aneks na R40. Warunki jakie wynegocjowałem z konsultantką to:
300min+100min, 500Mb i T-mobile no limit - wszystko za 29,90 zł
...
Dla zainteresowanych - kod promocji to PAK_SUK. Jest jeszcze jeden kod promocji i nazywa się PAKNL_SUK, ale to już wyższa opcja.
Minął już prawie tydzień od ostatniej informacji na temat umowy BEZ telefonu.
Czy ktoś negocjował abonament do 30zł bez telefonu? Jakieś spostrzeżenia, jakieś nowe informacje?
ja bym na Twoim miejscu jeszcze wziął ich na przeczekaniematman83 pisze:no i jest problem... nie mogę ugrać R40 bez telefonu za 29,90.matman83 pisze:vaha pisze:
Ja dziś podpisałem aneks na R40. Warunki jakie wynegocjowałem z konsultantką to:
300min+100min, 500Mb i T-mobile no limit - wszystko za 29,90 zł
...
Dla zainteresowanych - kod promocji to PAK_SUK. Jest jeszcze jeden kod promocji i nazywa się PAKNL_SUK, ale to już wyższa opcja.
Minął już prawie tydzień od ostatniej informacji na temat umowy BEZ telefonu.
Czy ktoś negocjował abonament do 30zł bez telefonu? Jakieś spostrzeżenia, jakieś nowe informacje?
Dostaję wszystko co być powinno, czyli:
- abo 29,90zł
- 400 min (wymienialne 1:1 SMS/MMS i na stacjonarne do UE)
- 500MB bezpieczny internet
- ale za noLIMIT do TM chcą uparcie 4,99zł ... wrrr
może to chodzi o to że do końca umowy jeszcze pół roku (od przedwczoraj)...
Właśnie do dzisiaj czekałem aż Desire x pojawią się na stanie i miła pani z T-mobile zadzwoniła z radą żebym dłużej nie czekał i wybrał inny telefon bo jutro zmienia się cennik i wszystkie słuchawki drożeją o średnio 200 zł.zygikuleczka pisze:Akurat ten htc daje największą przebitkę i cieszy się dużym zainteresowaniem na allegro.
Albo ta miła pani próbowała Cię wkręcać, żebyś brał u niej, albo czegoś tu nie rozumiem - ceny telefonów lecą w dół z dnia na dzień, a w T-M do góry?macoss pisze:Właśnie do dzisiaj czekałem aż Desire x pojawią się na stanie i miła pani z T-mobile zadzwoniła z radą żebym dłużej nie czekał i wybrał inny telefon bo jutro zmienia się cennik i wszystkie słuchawki drożeją o średnio 200 zł.