Powiem Wam, że również poszukuję prostego TELEFONU dla mojej mamy. Zastanawiam się nad tą Nokią.
Osobiście wolałbym dać tę stówę więcej za aparat foto lepszej jakości z AF i choćby diodą doświetlająca, spełniająca też funkcję latarki.
Jednak samo menu do mnie akurat nie przemawia. Moim zdaniem w kategorii low endów, to właśnie Samsung zaraz po SE ma najbardziej przejrzyste oraz ładne kolorystycznie menu. Znów podobno menu Nokii jest znacznie bardziej funkcjonalne?
Tak przy okazji. W zasadzie czym ISTOTNYM różni się Nokia 301 od Nokii C2-01. Oprócz oczywiście samego wyglądu, obsługi HD Voice, ciekawej funkcji panoramy - baterią?
Na oficjalnej stronie Nokii jakoś nie mogę się dokopać do instrukcji obsługi. Jest gdzieś w ogóle jakaś w internecie? Ciekawi mnie np. czy rzeczywiście nie można wyłączyć opcji automatycznej zamiany kilku SMS-ów na MMS-a. Udało się to już w ogóle komuś?
PS W ogóle to w głowie się nie mieści, że obecnie nie chcąc smarfona, praktycznie ma ma w czym wybierać! Mama chciałaby bardzo jakąś w miarę porządną klapkę, ale od kilku lat totalna posucha w tym temacie.