Markadiusz pisze:10 sekund od wciśnięcia włącznika? Jeśli tak - rewelacja, w końcu godny następca powyższego modelu.
No ze stoperem tego nie sprawdzałem (ciekawostka, Cyanoggenmod 7 dla LG P990 nie ma stopera), ale doliczyłem na spokojnie do ok 10 sekund. +/- nie więcej jak dwie.
Jak ocenisz tę jakość rozmów w porównaniu do innych modeli?
Wysoko. Nie ma wielkiej różnicy w porównaniu ze smartfonami, nawet tymi z najwyższej półki.
Jak mam ostatnio czasu żeby na luźno zobaczyć jak by to przy wyłączonym 3G wyglądało, ale to jeszcze sprawdzę.
kowcio pisze: jakbyś go porównał do S5610
Przede wszystkim lepsza muzycznie jest Nokia. Dźwięk co prawda nie jest aż tak bardzo szczegółowy jak w smartfonach, ale pod względem basu i głośności, to ostatnio tak bardzo spodobał mi się Desire X. W sprzętach Sony taki bas można uzyskać dopiero po zabawie suwakami, a do tej głośności, to się nawet nie zbliżają.
Ekran w sumie dość podobny, te same problemy z kątami, w słońcu tragedia. Klawiatura i rozmowy na plus w Nokii. Bateria też powinna być lepsza.
rahim pisze: Ile ma mb pamieci wewnetrznej
Żeby go tak wyczyścić z tapet i podobnych śmieci, to będzie tego ok 20 MB.
ZASIĘG jest póki co tragiczny. W domu mam luźno pełne HSPA, a czterostopniowa skala na 301 pokazuje mi zazwyczaj dwie, z czterech kresek 3G (pewnie ikony H tutaj nie ma, więc to tak całościowo). Rzadko kiedy mam pełną skalę. Popatrzę jeszcze w słabszych zasięgowo miejscach.
Piękną sprawą jest brak gniazda ładowania z cienki bolcem

To pierwsza rewolucja, bo jest też i druga - można regulować jasność ekranu

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym