• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 162 z 350
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 350

#641003  autor: szpenton
 20 cze 2013, 22:34
Byłem dziś w sklepie firmowym i pytałem o ofertę SUK.. konsultantka może dać co najwyżej 39,90zł, 250min, 500MB internetu i 100 zł zniżki na telefon, no limit i 200 zł rabatu nie ma możliwości. Ponadto dowiedziałem się że okres wypowiedzenia umowy na okres nieoznaczony również wynosi 1 miesiąc ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego.
Daje to do myślenia, że chyba oferta max dla R40 jest tylko dla wypowiadających umowę...

Co do przejścia z MIX na abonament niestety innej możliwości jak nowa umowa narazie nie wywalczyłem, ani w salonie, ani przez infolinię (nawet tych opisanych TU).

[ Dodano: 2013-06-20, 23:35 ]
Mógłby ktoś wrzucić kod promocji SUKowej bądź jej regulamin?

#641019  autor: turystasj
 20 cze 2013, 23:36
Z MIXa przechodzisz na TAK TAKa i poźniej na abo w promocji.

#641044  autor: szpenton
 21 cze 2013, 07:13
turystasj pisze:Z MIXa przechodzisz na TAK TAKa i poźniej na abo w promocji.
Z zachowaniem miesięcznego wypowiedzenia...

#641070  autor: st.konsultant
 21 cze 2013, 09:52

A po co tak? Przechodząc bezpośrednio z mixa do abonamentu dostaje się to samo co przechodząc z mixa do TT a później z TT do abonamentu.

[ Dodano: 2013-06-21, 09:53 ]
munreiker pisze:
st.konsultant pisze:Bez przesady z tym SUK ;). Każdy konsultant ma dostęp do wszystkich ofert i jest w stanie stwierdzić czy wszystko jest w porządku czy nie. Nie trzeba z każdą sprawą dzwonić do SUK.

A widzisz skoro tak dużo wiesz to odpowiedz mi prosze na takie pytanie czy jest możliwość uzyskania usługi "nielimitowane rozmowy w T-Mobiel za 0 złotych" w salonie?

Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie mam pewności czy w Salonie mogę to dać. Wiem natomiast, że na infolinii nie tylko SUK ma taką możliwość.

#641079  autor: szpenton
 21 cze 2013, 10:28
st.konsultant pisze:
A po co tak? Przechodząc bezpośrednio z mixa do abonamentu dostaje się to samo co przechodząc z mixa do TT a później z TT do abonamentu.
Wczoraj chciałem skorzystać z TEJ promocji i przejść na abonament. W salonie nie ma takiej możliwości, a na infolinii powiedzieli że to tylko dla przechodzących z tak taka. Dlatego proponują przejść na tak taka, albo kupić nowy starter i za 2 dni zadzwonić - paranoja.

Jak to jest że MIX nie jest ofertą ani na kartę ani na abonament. Jako użytkownik chcący przejść na abonament nie mogę skorzystać z oferty dla migrujących z tak taka ponieważ, jak twierdzą konsultanci, MIX nie jest ofertą na kartę, ani też skorzystać z ofert przedłużeniowych ponieważ nie jest usługą abonamentową. Więc czym jest? Może st.konsultant orientuje się w temacie?

#641080  autor: st.konsultant
 21 cze 2013, 10:32
szpenton pisze:
st.konsultant pisze:
Wczoraj chciałem skorzystać z tej promocji i przejść na abonament. W salonie nie ma takiej możliwości, a na infolinii powiedzieli że to tylko dla przechodzących z tak taka. Dlatego proponują przejść na tak taka, albo kupić nowy starter i za 2 dni zadzwonić - paranoja.

Jak to jest że MIX nie jest ofertą ani na kartę ani na abonament. Jako użytkownik chcący przejść na abonament nie mogę skorzystać z oferty dla migrujących z tak taka ponieważ, jak twierdzą konsultanci, MIX nie jest ofertą na kartę, ani też skorzystać z ofert przedłużeniowych ponieważ nie jest usługą abonamentową. Więc czym jest? Może st.konsultant orientuje się w temacie?
Ta oferta jest akurat wyjątkiem. Tutaj faktycznie można przejść tylko z TT.
A czemu jest tak a nie inaczej to już wie tylko osoba, która to wymyśliła :D

#641081  autor: szpenton
 21 cze 2013, 10:45
st.konsultant pisze: Ta oferta jest akurat wyjątkiem. Tutaj faktycznie można przejść tylko z TT.
A czemu jest tak a nie inaczej to już wie tylko osoba, która to wymyśliła :D
W takim razie jakie widzisz rozwiązanie najkorzystniejszego przejścia z MIX do abonamentu?
Teraz jest fajna oferta na 3 miesiące, ale dostępna tylko przez internet więc też chyba nie można z niej w moim wypadku skorzystać, prawda?
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 23:08 przez szpenton, łącznie zmieniany 1 raz.

#641109  autor: vaha
 21 cze 2013, 13:32
Jestem po rozmowie z przemiłą panią konsultantką z którą wynegocjowałem (bez żadnych problemów) takie oto warunki:
Umowa bez tel na 18 m-cy, za 24,90 zł - 300min + no limits za free
Druga umowa bez tel na 18-m-cy za 29,90zł - 400min + no limits za free

Dowiedziałem się również, że aneksy, które są podpisywane u kurierów to standardowe umowy drukowane i przygotowywane automatycznie w których nie ma uwzględnionych rabatów wynegocjowanych z konsultantem, ale one są naliczane ręcznie w ciągu 48 godz od podpisania aneksu. Gdyby coś jednak było nie tak, jak uzgadnialiśmy to zawsze można zadzwonić do nich i powołać się na osobę z którą się rozmawiało, wówczas zostanie to uwzględnione. Lub w razie czego jest możliwość odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni od jej podpisania, więc zostaje jeszcze 8 dni na jej rozwiązanie.

#641120  autor: lars79
 21 cze 2013, 14:24
@vaha

Umowa bez tel na 18 m-cy, za 24,90 zł - 300min + no limits za free
Druga umowa bez tel na 18-m-cy za 29,90zł - 400min + no limits za free

Powiedz proszę do czego zaznaczone "no limits" się odnosi? SMS, połączenia do t-mobile czy wszystko razem?

#641123  autor: bachus69
 21 cze 2013, 14:30
Przedwczoraj dobiłem targu, chyba max co można dostać, czyli:

R60- 54,9zł.
500min.
1GB
T-mobile za darmo
200 zł. zniżki na tel. (HTC One SV)

tel. były tylko białe, ale wziąłem, bo ponoć ma już nie być innych kolorów

stąd też moje pytanie- czy ew. dałoby się wymienić na inny kolor np. w jakimś większym salonie?
Ostatnio zmieniony 21 cze 2013, 17:47 przez bachus69, łącznie zmieniany 1 raz.

#641131  autor: Pyrek
 21 cze 2013, 14:58
bachus69 pisze:Przedwczoraj dobiłem targu, chyba max co można dostać, czyli:

R60-
500min.
1GB
T-mobile za darmo

stąd też moje pytanie- czy ew. dałoby się wymienić na inny kolor np. w jakimś większym salonie?
Niestety nie da się. Numer IMEI raz wykorzystany do umowy nie może być użyty do innej umowy. Czyli jakby w jakimś salonie Ci wymienili to by mieli problem co z nim zrobić. Poza tym to by był już telefon "używany" ;)

#641182  autor: swedenus
 21 cze 2013, 17:42
bachus69 pisze:Przedwczoraj dobiłem targu, chyba max co można dostać, czyli:

R60-
500min.
1GB
T-mobile za darmo

Ile za to r60?

swedenus

#641217  autor: czarny81
 21 cze 2013, 19:59
Witam,
drodzy Forumowicze mam pytanie, a mianowicie po złożeniu wypowiedzenia umowy w salonie, skontaktowała się ze mną Pani konsultantka i zaproponowała abonament w cenie 79,90 PLN 1000 min do wszystkich, 2 GB internet i telefon SGS III za 179 (upust 400 PLN). Sęk w tym, że umowa na 3 LATA . Pytanie czy da się wytargować umowę na tych warunkach na 2 lata? I czy można ugrać coś więcej? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

#641273  autor: vaha
 21 cze 2013, 23:29
lars79 pisze:@vaha

Powiedz proszę do czego zaznaczone "no limits" się odnosi? SMS, połączenia do t-mobile czy wszystko razem?
Nielimitowane rozmowy w T-Mobile Polska. SMSy nie są w to wliczane.

#641286  autor: broda4
 22 cze 2013, 00:22
munreiker pisze: Jasne że sieć rodzinną będziesz miał tylko trzeba było się zapytać ile będziesz za nią płacił.
też się zdziwiłem jednak gośc odpowiedział że dopóki sponsor się nie wycofa - będę ją miał.
ZApytałem jakiego sponsora ma TM nie odpowiedział
Ale z 2 strony - pamiętam ( tylko ) REKLAMY - COŚ TAM na zawsze.

co do wypowiedzenia umowy:
brat wypowiedział umowę ( co prawda rok temu ).
ALe dostał taką ofertę jak ja z abo za 57 zł ale miał zapłacić tylko 35. ale i tak poszedł do heyaka bo mało gada.

#641299  autor: ID okonio
 22 cze 2013, 08:44
Dzisiaj pierwszy dzień kiedy mogłem przedłużyć umowę.
Telefonów w ofercie prawie w ogóle nie było (żadnego HTC z androidem). Mnie interesował iphone 4 8gb, były tylko 4s i 5 w kosmicznych cenach.
(chodzi o abonament za 79,90zl z 2 gb internetu).
Dzwonie do biura obsługi, facet informuję mnie, że iphone 4 8gb jest (za 499zł) i czy chcę przedłużyć.
Ja na to, że w orange mam abo za 90zł (ściemniam, że mam neostrade więc dostane 15 zł zniżki), 3 miesiące za darmo, 100 minut więcej i iphone 4 8gb za 199zł.
On na to czy jeżeli da zniżkę na telefon to czy teraz się zdecyduje na przedłużenie umowy? Ja mówię, że w tej chwili 500 zł za ten telefon to za dużo i zależy jaka będzie cena.
Zaczął gadać, że przez telefon mogą zaproponować specjalne warunki bo chcą jak najwięcej sprzedać umów przed sezonem ogórkowym itd.
Więc proponuje mi specjalną ofertę:

Abo: 79.9 zł
minuty: 1000
internet: 2gb
iphone 4 8gb biały: 1zł :)

Więc od razu się zgodziłem:) Nie spodziewałem się takiej oferty, żadnego przełączania do SUK nie było, zadzwoniłem pod numer obsługi klienta, który mam w telefonie.
Wiem, że niektórzy dostawali zniżkę na abo ale mi ta cena odpowiada.

Jestem bardzo zadowolony z T-mobile.
Kartę microsim także dostanę z telefonem za darmo. Choć musiałem się kłócić bo twierdził, że w 4 jest standardowa karta i dopiero w 5 jest micro. Potem przyznał mi rację, przeprosił i podziękował za zwrócenie uwagi.

#641345  autor: jarod12
 22 cze 2013, 14:14
Witam. Mimo obiecanego przez konsultanta TM no limits za 0 zł usługa ciągle nie jest włączana. Kolejne maile i rozmowy nie przynoszą rezultatu, ciągle obiecują że skontaktuje się ze mną konsultant który podpisywał umowę i tak sobie czekam. Takze radzę uważać przy przedłużaniu i 100 razy wszystko potwierdzać.
Mam pytanie (wybaczcie ale nie chce mi się już to tym wszystkim szukać, jestem zmęczony tą firmą i tematem, może ktoś zna odpowiedź). Czy oświadczenie o odstąpieniu od aneksu można złożyć w salonie i tam też oddać telefon? Czy jak wyślę pocztą to liczy sie termin wysyłki (data stempla) czy dotarcia, a może można wysłać mailem skan? 10 dni liczymy od rozmowy z konsultantem, daty na umowie, czy dotarcia kuriera?

#641367  autor: solidburn
 22 cze 2013, 15:47
jarod12 pisze:Witam. Mimo obiecanego przez konsultanta TM no limits za 0 zł usługa ciągle nie jest włączana. Kolejne maile i rozmowy nie przynoszą rezultatu, ciągle obiecują że skontaktuje się ze mną konsultant który podpisywał umowę i tak sobie czekam. Takze radzę uważać przy przedłużaniu i 100 razy wszystko potwierdzać.
Mam pytanie (wybaczcie ale nie chce mi się już to tym wszystkim szukać, jestem zmęczony tą firmą i tematem, może ktoś zna odpowiedź). Czy oświadczenie o odstąpieniu od aneksu można złożyć w salonie i tam też oddać telefon? Czy jak wyślę pocztą to liczy sie termin wysyłki (data stempla) czy dotarcia, a może można wysłać mailem skan? 10 dni liczymy od rozmowy z konsultantem, daty na umowie, czy dotarcia kuriera?
masz umowę w ręce i masz tam TM no limits za 0 ? jeżeli nie to nie licz na to ze teraz ktoś Ci to da poza papierem jaki masz w ręce

#641391  autor: jarod12
 22 cze 2013, 18:01
solidburn pisze:masz umowę w ręce i masz tam TM no limits za 0 ? jeżeli nie to nie licz na to ze teraz ktoś Ci to da poza papierem jaki masz w ręce
szkoda, że poza swoimi mądrościami nie spróbowałeś odpowiedzieć na moje pytania. przeczytaj sobie parę stron wstecz to się zorientujesz że nie tylko ja mam przejścia z "TM no limits". umowa jest zawiązywana ustnie w rozmowie z konsultantem i jest wiążąca, to chyba jasne. a to że potem umowa papierowa nie odzwierciedla tego to już inna bajka i można to nazwać oszustwem, a na to jest chyba odpowiedni paragraf

#641396  autor: solidburn
 22 cze 2013, 18:28
jarod12 pisze:
solidburn pisze:masz umowę w ręce i masz tam TM no limits za 0 ? jeżeli nie to nie licz na to ze teraz ktoś Ci to da poza papierem jaki masz w ręce
szkoda, że poza swoimi mądrościami nie spróbowałeś odpowiedzieć na moje pytania. przeczytaj sobie parę stron wstecz to się zorientujesz że nie tylko ja mam przejścia z "TM no limits". umowa jest zawiązywana ustnie w rozmowie z konsultantem i jest wiążąca, to chyba jasne. a to że potem umowa papierowa nie odzwierciedla tego to już inna bajka i można to nazwać oszustwem, a na to jest chyba odpowiedni paragraf
No i co w tym dziwnego ? parę tygodni temu matce kończył się abonament w play wypowiedziała umowę w salonie z przejściem na kartę papier w ręce po 2 tyg zadzwoniła kobita z działu utrzymania klienta do mojej matki i żywcem straszyła ja ze nie może przejść na kartę bo numer ulegnie DEZAKTYWACJI !!!??? matka chciała przejść na mini max na kartę i za 29zl sobie dzwonić no limit to ja kobita postraszyła ze nie może tak zrobić a tam i tak będzie liczone więcej kasy niż te 29zl !!!

Jak ja dzwoniłem ze ten numer do nju chce przenieść to mnie koleś straszył ze na 100% zapłacę tam 200zl za aktywacje !!!

Ja rozumie ze ci ludzie żyją ze sprzedawania produktów ale niektóre zagrywki to ehhh.

Wiec wybacz ale albo nagrywasz ich rozmowy i bawisz się w procesy sadowe albo traktujesz ich z typowych sprzedawców naciągaczy i czekasz na papier

Sam teraz czekam na umowę matki bo podpisała ja w końcu :) oczywiście zobaczymy co będzie na papierku bo pierdzenie w słuchaczce było słodziutkie jak coś będzie nie tak to WON i lecimy na kartę

Jak teraz nie masz na papierku czegoś to się nie pojawi musiał byś dostać aneks do aneksu jaki masz :) a umowa słowna oczywiście istnieje tylko co jak na reklamacje odpiszą ze nie maja nagrania? będzie toczenie kuli bez końca

Jak masz możliwość nie minęło 10 dni od zawarcia ja bym czym prędzej zerwał ta umowę
i atakował temat ponownie ale tylko z papierami w garści bez ich słodkiego pierdzenia
  • Strona 162 z 350
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 350
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162