• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #64043  autor: pvd
 29 mar 2006, 11:59
mam zamiar to zalozyc, jak sie ma pakiet c to ma sie taniej internet 1 mb i telefon chyba 20zl abonament, ma ktos to i calyczas sa takie same ceny? bo koles mowil ze po roku moga zmienic je na drozsze albo zmienia poprostu

#64045  autor: Kaczy
 29 mar 2006, 12:11
No ja osobiście nie mam, ale za to posłużę dobrą radą :-D :-D :-D

Co do zmieniania cen po pół roku. Weź regulamin i przeczytaj go uważnie. Może tam coś jest napisane, że operator może zmienić ceny bez podania przyczyny.

Jeśli nie ma takiego zapisku to możesz spać spokojnie.
Pamiętej, że umowa i regulamin ważny jest przez cały czas trwania umowy i nie można zmieniać cen bez Twojej wiedzy i zgody.

...::: Made for loneliness :::...

#64051  autor: pvd
 29 mar 2006, 12:40
tylko ze umowe niby na rok sie podpisuje, to chyba lepiej na czas nieokreslony ale wtedy chyba cos tam drozej jest

#64202  autor: D@rio
 29 mar 2006, 23:21
pvd pisze:tylko ze umowe niby na rok sie podpisuje, to chyba lepiej na czas nieokreslony ale wtedy chyba cos tam drozej jest
Nie można zmieniać w trakcie gry zasad. A więc obowiązuje Cię ten regulamin który podpisujesz w danym dniu przez cały rok, jeśli właśnie wybierzesz tę opcję..