matman83 pisze:deem pisze:munreiker pisze:DO WSZYSTKICH KTÓRZY PRZEDŁUŻALI UMOWĘ.
Uważajcie na usługę nielimitowane rozmowy w T-Mobile za 0 złotych. Jak już wcześniej pisałem mam 4 numery w T i na każdy niedawno przedłużałem umowę o ile z dwoma numerami nie było problemu i mam jasno napisane na umowie że usługa nielimitowane rozmowy jest za 0 złotych. To w dwóch kolejnych umowach niestety takiego zapisu nie mam mimo iż konsultantka z SUK obiecywała w/w usługę za 0 złotych.
Wiem że nie jestem jedynym który ma z tym problem.
Nie wiem natomiast z czego wynika to nieporozumienie. Nie jest tak że zanim włączą usługę to czekają na umowę od kuriera. Dopytujcie dokładnie podczas przedłużania umowy i sprawdzajcie aneksy przy kurierze. Mając przed soba dwie umowy na jednej mam wyszczególnione nielimitowane rozmowy za 0 złotych na drugiej mam tylko wpisaną informację o ratach!
u mnie jest rownie ciekawie...wynegocjowalem z SUK darmowe w T. Niestety w samej umowie nie ma o tym ani slowa. Rowniez w informacjach dodatkowych brak takiego zapisu - pisza tylko o obnizce abonamentu i rabacie na telefon. Zeby bylo smieszniej podczas logowania w iBOA z zakladce "moja taryfa" jak byk widnieje ze mam darmowe rozmowy w T za 0zl. Dzwonilem do BOA i na szczescie mila Pani wszystko wyjasnila - mam te darmowe w T za 0 i ona widzi to w systemie... Tak wiec glowa do gory. Wszystko sie powinno wyjasnic przy okazji wystawienia faktury za pelen okres rozliczeniowy z wszystkimi naliczonymi promocjami.

Przed podpisaniem umowy u kuriera w serwisie iBoa nie miałem żadnego zapisu odnośnie noLimit w T. Kurier przyjechał, aneks został podpisany i w iBoa pojawił się zapis o noLimit (w menu Moja Taryfa). Na umowie NIE MA żadnej informacji odnośnie tej usługi.
Najlepiej jakby
st.konsultant rozwiał wszelkie wątpliwości

Informacji o nielimitowanych rozmowach do TM za darmo w regulaminie nie ma. To jest opcja dodatkowa, na którą rabat daje się ręcznie po włączeniu usługi.
Jeżeli ktoś miał obiecaną tą opcję i coś się nie zgadza, to powinien rozmawiać z konsultantem z którym podpisał aneks. Ostatecznie składać reklamację. Inny konsultant bez odsłuchanie rozmowy (a konsultant nie ma takiej możliwości) nie będzie w stanie włączyć rabatu.
[ Dodano: 2013-06-18, 23:27 ]
Koczkodan pisze:Jutro zadzwonię z powrotem do SUK i się zapytam czy będzie ten internet za darmo czy mam płacić te 39zł i na ile w końcu ta umowa czy na 24 czy 36 miesięcy .Czemu na iBOA pisze że ten internet będzie na 6 miesięcy tylko, a nie na cały okres umowy?
Tak jak pisał munreiker, upust na BC powinien jutro Ci się włączyć. Zawsze pierwszego dnia po zmianie taryfy, kwota w IBOA jest bez zniżki.
Opcja 6 miesięcy oznacza tylko tyle, że po tym czasie można usługę w IBOA wyłączyć. Opcja będzie za darmo przez całą umowę.
[ Dodano: 2013-06-18, 23:28 ]
broda4 pisze:dzis rozmawiajac z boa - doiedzialem sie ze moja siec rodzinna 3 osob z poprzedniego aneksu ( 2 lata) - jest bezterminowa i jezeli podpisze obecnie nowy aneks - bede ją takze mial.
czy ma ktos cos takiego/?
Będziesz miał w cenie jaka obowiązuje przy obecnych taryfach. Także usługa zostanie ale zmieni się cennik.
[ Dodano: 2013-06-18, 23:29 ]
iamlw pisze:Pytanie dla świerzo upieczonych posiadaczy aneksu
Czy dostaliście kartę micro sim razem z telem?
Kilkanaście stron temu, ktoś podal info, że teraz każdemu wysyłają... a ja podobno nie dostałem - nie odbierałem sam paczki.
Dzięki za wieści!
Jeżeli wysyłany telefon obsługuję microsim to konsultant powinien kartę dołączyć do przesyłki. Dla pewności można mu o tym przypomnieć robiąc zamówienie
[ Dodano: 2013-06-18, 23:30 ]
munreiker pisze:iamlw pisze:Pytanie dla świerzo upieczonych posiadaczy aneksu
Czy dostaliście kartę micro sim razem z telem?
Kilkanaście stron temu, ktoś podal info, że teraz każdemu wysyłają... a ja podobno nie dostałem - nie odbierałem sam paczki.
Dzięki za wieści!
Witaj.
Jak podpisywałem aneks z abonamentem za 64,90,- z Sony Xperia L to dostałem kartę micro sim, natomiast do abonamentu za 39,90,- i telefonu Huawei Ascend Y300 nie dostałem takiej karty. Obydwa telefony są na "zwykłe" karty sim. Pewnie zależy to zarówno od abonamentu jak i telefonu ewentualnie wrzucają do pudełek karty jak im sie podoba

Zapewne konsultantowi wydawało się, że Xperia L działa na microsim

.
[ Dodano: 2013-06-18, 23:31 ]
Koczkodan pisze:Hmmm a ja mam dylemat Sony Xperia P czy L
Xperia P z tego co pamiętam już nie jest zamawiana, więc nie wiem czy uda Ci się ją zamówić.