matman83 pisze:matman83 pisze:darekmer pisze:
Witam,po przełączeniu do SUK dostałem dzisiaj to samo

czy udało się może komuś uzyskać powyższą ofertę podczas wizyty w salonie T-Mobile, czy jest to jedynie oferta na zasadzie telefon do SUK + kurier?
sam sobie i Wam odpowiem na pytanie
W salonie T-Mobile, fakt faktem, istnieje opcja SUK'owska lecz "okrojona".
Dla R60 abo to 54,90zł, 1GB internetu z lejkiem i 100zł zniżki na telefon. Jest to podobno maks jaki uzyskamy w salonie.
Po połączeniu z BOA otrzymujemy identyczną ofertę jak w salonie firmowym.
Z moich dzisiejszych doświadczeń jedyne rozwiązanie na uzyskanie "maksa" to telefoniczny kontakt z SUK.
Dziękuję wszystkim za asystę i do uslyszenia przy kolejnych przedłużeniach

Co do tej salonowej oferty to się trochę mylisz. Oto oferta którą spokojnie można dostać w salonie:
-R60
54,90,- zawiera 5 złotych rabatu na abo. zarówno w salonie jak w BOK czy SUK,
500 minut,
1 GB internet,
100 złotych rabatu na telefon,
nielimitowane połączenia w T-mobile w kraju za 0 złotych.
Idąc dalej w salonie można dostać jeszcze 50 minut do tego abonamentu i 150 złotych rabatu na telefon ale to już dostanie bardzo dobry znajomy

.
W R80 dostajesz to co w SUK
64.90,-
750 minut,
2 gb internet,
nielimitowane w T w kraju.
I do tego jeszcze 50 minut lub 800 minut do abonamentu. Nie pamiętam teraz jaka była zniżka na telefon.
Mnie dziwi tylko jedno to że wszyscy ciąglę chcą kontaktu z SUK. Ja na miejscu SUK nie rozmawiałbym z nikim kto nie wysłał wypowiedzenia ale to tylko moje zdanie. Albo takie wymuszanie na siłe warunków i wydzwanianie w nich po kilka albo klikanaście razy. Raz zostawiłem info przez iBOA oferta nie spodobała mi się podziekowałem i wysłałem wypowiedzenie a z SUK sami do mnie zadzwonili po kilku dniach.
Poza tym praktycznie każda z ofert o których tu piszemy jest lepsza niż oferty konkurencji podczas przeniesienia numeru, wiem bo pytałem o ofertę u konkurencji i nie była porównywalna a telefony zawsze były droższe nawet u znajomych sprzedawców.