Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nju na kartę, w którym 'od święta' można aktywować pakiet tygodniowy z założenia nie można porównywać z ofertą miesięczną.Kryniczanin pisze:No i to jest odpowiedź, nju na kartę nie istnieje przy tej ofercie.
divhashmorex, oj już nie popadaj w skrajność i nie pisz o tych 61 dniach. Wg mnie spokojnie tą ofertę abonamentową można porównywać z prepaidem, bo ma ona więcej z karty niż z abo.divhashmorex pisze:W nju mobile jest miesięczny okres wypowiedzenia, czyli trwający od 28 do 61 dni (jeśli ktoś złoży wypowiedzenie 1 lipca i od 1 ma okres rozliczeniowy to numer wyjdzie dopiero 31 sierpnia). W ofertach na kartę okres wypowiedzenia trwa ... 1 dzień roboczy, czyli nawet 61 razy krócej.
Ta oferta to nie odpowiedź na nju prepaid.JanNowak pisze:według mnie oferta przebija nju mobile, tym bardziej że nju na kartę to problematyczne włączanie za 2 zł - poplątanie z pomieszaniem
jedyna wada to 29 gr/min
Nie ma tego napisanego, jest błąd. Też jestem ciekaw jak to załatwią - pewnie promocją.KA pisze:Czy może ktoś mądrzejszy ode mnie znaleźć w regulaminie/cenniku punkt informujący, że po przekroczeniu 29 zł opłaty za połączenia STACJONARNE nie będą pobierane?
PS Na FB rzecznik Gruszka napisał, że stacjonarne wchodzą w NL, ale...
Nie zdeklasował, bo oferta na kartę nju nie ma służyć do miesięcznego no-limit, tylko okazyjnego, tygodniowego lub parodniowego (wszak 2zł to nie stała opłata dzienna) użycia.divhashmorex pisze:Wbrew temu co pisze Jabczyński, Play bowiem tą ofertą zdeklasował ofertę na kartę nju chyba pod każdym względem, z wyjątkiem ważności konta, która tam wypada znacznie lepiej.
Odpal newsa na telepolis lub cennik i sprawdź.WORD LIFE pisze:Czy ta oferta się opłaca do internetu bardziej niż Lubię to! ???
Można domniemać, że go nie ma zwłaszcza patrząc jak skonstruowana jest oferta.zielony71 pisze:Czy juz wiadomo co z pakietami 10 za 5?