• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #638793  autor: bella
 11 cze 2013, 17:22
Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić, w której sieci mogę podpisać umowę z telefonem posiadającym fizyczną klawiaturę qwerty oraz ekran dotykowy? (najchętniej coś w stylu Samsung Galaxy 551). Jestem 11 lat w orange, ale orange takiego modelu najwyraźniej nie przewiduje :(
 #638795  autor: remus77
 11 cze 2013, 17:37
bella pisze:Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić, w której sieci mogę podpisać umowę z telefonem posiadającym fizyczną klawiaturę qwerty oraz ekran dotykowy? (najchętniej coś w stylu Samsung Galaxy 551). Jestem 11 lat w orange, ale orange takiego modelu najwyraźniej nie przewiduje :(

Może warto rozważyć zakup telefonu (o interesujących Cię parametrach) na wolnym rynku? A w orangu (jesli chcesz tam zostać) przedłużyć abonament bez telefonu?

Ave!
 #639023  autor: Orange Ekspert
 12 cze 2013, 13:27
bella pisze:Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić, w której sieci mogę podpisać umowę z telefonem posiadającym fizyczną klawiaturę qwerty oraz ekran dotykowy? (najchętniej coś w stylu Samsung Galaxy 551). Jestem 11 lat w orange, ale orange takiego modelu najwyraźniej nie przewiduje :(
Aktualnie w ofercie mamy dostępne dwa modele z klawiaturą qwerty: BlackBerry Curve 9320 oraz BlackBerry Q10.
Dodatkowo dzisiaj pojawiła się nowa promocja szalonych dni, która znacznie obniża ceny topowych smarfonów. Możliwe, że oferta spotka się z Twoim zainteresowaniem.
Szczegóły znajdziesz tutaj: http://oran.ge/1941eOh

Pozdrawiam
Patryk.