Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Klusek pisze:A pika chociaż przy próbie uruchomienia? Jeśli tak to zaczął bym od wgrania nowego softu. Jeśli nie pika to to może być jakieś uszkodzenie mechaniczne już nie takie łatwe do naprawienia, ale też nie zaszkodzi spróbować wgrać nowy soft
Osk92 pisze:Styki baterii moga być problemem. Przedmuchaj je (również te w fonie) chociaż. Możesz też sprawdzić z papierkami między szczelinami (bateria a telefon) u mnie działało
Kupić nową obudowębonas pisze:Osk92 pisze:Styki baterii moga być problemem. Przedmuchaj je (również te w fonie) chociaż. Możesz też sprawdzić z papierkami między szczelinami (bateria a telefon) u mnie działało
Tak, tak zrobiłem, i działa, tylko nie wiem czy wsadzenie kawałka strej kary sim jest dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę - mozna to jakoś naprawić ?? Zdaje mi się, że to dlatego te styki nie łączą, bo po tych upadkach obudowa się troszeczkę obluzowała.....mozna to jakoś naprawić ??
mol80 pisze:Kupić nową obudowębonas pisze:Osk92 pisze:Styki baterii moga być problemem. Przedmuchaj je (również te w fonie) chociaż. Możesz też sprawdzić z papierkami między szczelinami (bateria a telefon) u mnie działało
Tak, tak zrobiłem, i działa, tylko nie wiem czy wsadzenie kawałka strej kary sim jest dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę - mozna to jakoś naprawić ?? Zdaje mi się, że to dlatego te styki nie łączą, bo po tych upadkach obudowa się troszeczkę obluzowała.....mozna to jakoś naprawić ??
:D i nie rzucać więcej telefonem
:)