Witam przedstawię krótko moją sytuacje. Posiadam numer telefonu już prawie 8 lat w ERA/T-mobile i postanowiłem przenieść się do sieci Orange ponieważ mieli lepszą ofertę dla firm. Stara umowa kończyła mi się 26.05.2013r w T mobile wszystko było ładnie i pięknie właśnie do tego dnia ponieważ do dziś mój stary numer nie działa bo konsultantka z salonu orange została zwolniona za jakieś machlojki. I popełniła błąd w numerze mojego telefonu z końcówką 559 a napisała 558. Teraz sieć próbuje wmówić mi że to moja wina!! a ja mam nie aktywny stary numer tracę klientów i pracę bo to był mój firmowy telefon a sieć orange za zerwanie umowy z mojej winy żąda sobie 6000zł. Moje pytanie brzmi czy mogę rozwiązać umowę z przyczyn nie dotrzymania umowy ze strony orange i czy mogę jakoś odzyskać jeszcze swój stary numer np biorąc abonament z powrotem w T-mobile ??? proszę o konkretne odpowiedzi bo coś czuję że sprawa skończy się w sądzie.
Już nie pierwszy, co straszy sądami.
Napisz do Orange Ekspertów przez zakładkę na FB, ewentualnie poczekaj tutaj, ale nie wiem czy im skrypt wyłapie temat.
orange problem umowa pomoc proszę kontakt