To nie wyrażaj na to zgody.
W udostępnianiu chodzi głównie o marketing.
Podsyłam Ci wszystkie rozwinięcia, skoro Ci nie działają.
akceptacja regulaminu sklepu internetowego oraz regulaminu promocji w ofercie nju z rachunkiem
zapoznałem się i akceptuję regulamin zakupów w sklepie internetowym nju mobile oraz z zawartą w nim informację o prawie do odstąpienia od umowy i regulaminem oferty nju z rachunkiem w sklepie internetowym nju mobile. Zapisz dokumenty na dysku swojego komputera. Regulamin zakupów w sklepie internetowym nie zostanie dostarczony wraz z innymi dokumentami w wersji papierowej.
pokaż treść zgody
*zgoda na weryfikację w bezpłatnych systemach zewnętrznych
wyrażam zgodę na udostępnienie przez Polską Telefonię Komórkową Centertel Sp. z o.o. (operatora sieci Nju), następującym podmiotom: Polkomtel S.A. (operator sieci Plus GSM), Polska Telefonia Cyfrowa S.A. (operator sieci T-Mobile), P4 Sp. z o.o. (operator sieci Play), Cyfrowy Polsat S.A. (operator sieci Polsat), Telekomunikacja Polska S.A.( operator stacjonarnej sieci Orange), moich danych obejmujących imię i nazwisko, numer PESEL, serię i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość, w celu uzyskania informacji o fakcie ewentualnego zaprzestania regulowania przeze mnie płatności z tytułu świadczonych usług telekomunikacyjnych wobec wspomnianych operatorów, oraz udostępnienie Polskiej Telefonii Komórkowej Centertel Sp. z o.o. przez wymienionych operatorów informacji o fakcie ewentualnego zaprzestania regulowania przeze mnie płatności z tytułu usług telekomunikacyjnych świadczonych mi przez wspomnianych operatorów.
pokaż treść zgody
*zgoda na weryfikację w płatnych systemach zewnętrznych
na podstawie art. 24 ust.1 ustawy z dnia 9 kwietnia 2010 r. o udostępnianiu informacji gospodarczych i wymianie danych gospodarczych (Dz. U. Nr 81, poz. 530 z późn. zm.) upoważniam Polską Telefonię Komórkową - Centertel. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Skierniewickiej 10A, do wystąpienia do Biura Informacji Gospodarczej InfoMonitor S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Z. Modzelewskiego 77, Rejestru Dłużników ERIF Biura Informacji Gospodarczej S.A. z siedzibą w Warszawie oraz do Krajowego Rejestru Długów Biura Informacji Gospodarczej SA z siedzibą we Wrocławiu o ujawnienie informacji gospodarczych o moich zobowiązaniach
pokaż treść zgody
udostępnianie danych osobowych
wyrażam zgodę na udostępnianie przez PTK Centertel moich danych osobowych pozostałym spółkom wchodzącym w skład grupy kapitałowej TP w celach marketingu produktów i usług tych spółek
pokaż treść zgody
zamieszczanie danych osobowych w spisach abonentów
wyrażam zgodę na zamieszczenie identyfikujących mnie danych (w zakresie obejmującym numer/y telefonu, nazwisko i imiona, nazwę miejscowości oraz ulicy) w spisach abonentów prowadzonych przez PTK Centertel i innych przedsiębiorców telekomunikacyjnych (w tym w Ogólnopolskim Spisie Abonentów) oraz na udostępnianie mojego numeru/numerów telefonów w ramach usług informacji o numerach telefonicznych świadczonych przez PTK Centertel i innych przedsiębiorców telekomunikacyjnych (w tym w ramach usługi Ogólnopolskiego Biura Numerów świadczonej przez Telekomunikację Polską S.A.). Operator informuje, iż w przypadku wyrażenia przez Abonenta zgody na zamieszczenie danych w spisie abonentów dla danego kontraktu, dane te będą udostępniane w ramach usługi informacji o numerach telefonicznych, a także przekazane Telekomunikacji Polskiej S.A. w celu świadczenia usługi informacji o numerach telefonicznych oraz publikowania spisów (książek telefonicznych) w formie papierowej i elektronicznej (z możliwością elektronicznego wyszukiwania). W przypadku wyrażenia przez Abonenta w/w zgody - Operator zastrzega sobie również możliwość publikacji własnych spisów (książek telefonicznych) w formie papierowej i elektronicznej (z możliwością elektronicznego wyszukiwania) oraz możliwość przekazania tych danych do innego przedsiębiorcy w celu świadczenia usługi informacji o numerach telefonicznych oraz publikowania spisów (książek telefonicznych) w formie papierowej i elektronicznej (z możliwością elektronicznego wyszukiwania).
pokaż treść zgody
wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez PTK Centertel w rozszerzonym zakresie
wyrażam zgodę na przetwarzanie przez PTK Centertel moich danych osobowych w zakresie adresu e-mail i numeru telefonu kontaktowego w celach związanych ze świadczoną usługą, w szczególności wysyłania zmian cenników i regulaminów, potwierdzeń zmian umowy, rozpatrywania reklamacji.
pokaż treść zgody
używanie automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego
wyrażam zgodę na używanie przez PTK Centertel automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego.
pokaż treść zgody
przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych
wyrażam zgodę na przetwarzanie przez PTK Centertel moich danych osobowych w celach marketingu produktów i usług pozostałych spółek wchodzących w skład grupy kapitałowej TP oraz w celach marketingu produktów i usług podmiotów współpracujących z PTK Centertel, w szczególności usług finansowych, bankowych i ubezpieczeniowych
pokaż treść zgody
przesyłanie informacji handlowej środkami komunikacji elektronicznej
wyrażam zgodę na przesyłanie informacji handlowych środkami komunikacji elektronicznej