Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Play
tak jak obiecałem, na chłopski rozum.nie mam możliwości zawrzeć bo ich system informuje że numer należy do Play a to jest bzdura bo należy do RedBullMobile
To już chyba nie wymaga komentarza, no i na koniec wypowiedz konsultanta.divhashmorex pisze:chris22, nie rozumiem o co ci chodzi?
Zacytowany przez ciebie punkt regulaminu właśnie wyklucza osoby z RBM i Play.
Przeczytaj może ten punkt kilka razy i zastanów się nad nim:Z niniejszej Oferty Promocyjnej mogą skorzystać osoby, które w okresie obowiązywania niniejszej oferty Promocyjnej tj. od 26.04.2013 r. do odwołania, zawrą, za pośrednictwem sklepu internetowego znajdującego się na stronie internetowej www.redbullmobile.pl (“eShop”)
Takiej formułki używają konsultanci, kiedy pytania klienta są niepoważne bądź o treści niemerytorycznej.Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące oferty Red Bull Mobile.
W odpowiedzi uprzejmie informuję, że błąd związany z migracją usługi z karty na abonament jest nam znany. Obecnie pracujemy nad usunięciem usterki. Za wszelkie nieprawidłowości serdecznie przepraszamy.
Jeżeli jakakolwiek kwestia w mojej odpowiedzi wymaga doprecyzowania, to proszę o ponowny kontakt. Chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości
Ze swojej strony proszę o ocenę mojej pracy w polu „Oceń obsługę”. Dziękuję