• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#63646  autor: jacguszi
 26 mar 2006, 22:22
Należy zważyć, iż operatorzy prowadzą dość szczegółowe bilingi i wszystko da się zobaczyć, również takie podwójne premie.[/quote]
Naprawdę w to wierzysz ?Po słynnym padzie platformy sim+ uważasz że ktoś czuwa nad
tym ?Jeżeli tak to raczej opatrzność.
Nie wziąłeś pod uwagę jeszcze 1 możliwości że to celowe działanie plusa.

#63870  autor: gm
 28 mar 2006, 15:23
No i po pakiecie. Plus zabral mi pozostałe dwadziesciakilka minut :-( Czyzby aktualizowali konta, a może ktos w koncu naprawil dziure w Plusie?

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#63871  autor: kamil1221
 28 mar 2006, 15:35
U mnie normalnie - dziala *121# i normalnie jest uruchomiony pakiet pisze ze mam uruchomiony pakiet 30 minut wewnatrz sieci.
Ale juz dawno nie przyszedl zwrot - moze sie skapli - w co watpie - chociaz jeszcze wczoraj dzialaly zwroty - moze maja problem z oddawaniem kasy z pakietow >?? > co jest bardzo prawdopodobne znajac juz wczesniejsze problemy plusa.

#63872  autor: gm
 28 mar 2006, 15:37
Dzisiaj rano dzwonilem jeszcze w ramach tego pakietu, ale po poludniu wyslalem smsa, zeby sprawdzic ilosc pozostalych pakietow ten pakiet byl wyzerowany a wczesniej mialem na nim ok. 20 minut.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#63876  autor: kamil1221
 28 mar 2006, 16:15
Mi przed chwila przyszedl sms ze zwrotem kasy na telefon - pakiet dalej dziala wiec to chyba osobny przypadek.
Moze zaraz sie wlaczy ??

#63877  autor: Kaczy
 28 mar 2006, 16:16
Dzis Plus ma jakieś trzaski :roll: :|

Dostałem sms`a: "Wyłącz i włącz telefon. Rabat za połączenia".

Wyłączyłem i włączyłem a kwota taka sama.
Dziwne...

...::: Made for loneliness :::...

#63998  autor: Dieselka
 28 mar 2006, 23:39
U mnie cały czas pokazuje stan pakietu - ok. 25 minut. Próbowałam aktywować komuś 2 raz dziś wieczorem - informacja - "Pakiet nie może być aktywowany" :(
U mnie - pakiet aktywny, a przy ponownej próbie aktywacji też taka informacja, podczas gdy pare dni temu było "Pakiet jest już aktywny - sprawdź *121#".
Czyli wychodzi na to, że już coś z tym pluskwa zrobiła :( Przed chwilą dzwoniłam do plusa - zobaczymy rano, czy stan pakietu się zmniejszył, czy może zeszło mi z gadki, którą też mam aktywną.
Niedobrze :(

[ Dodano: 2006-03-29, 09:31 ]
Rano przyszedł rabat, ale niestety schodzi z Gadki :( Ale informacja o pakiecie 30 minut cały czas jest - wychodzi, że jestem do przodu ok. 5 minut - z tych 30 wykorzystalam 5.

#64112  autor: Przemek
 29 mar 2006, 17:58
Jak to przeczytałem,to się ucieszyłem,ale u mnie lipa...pisze,że nie można aktywować :smt010